Care este, de fapt, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei? Vedeta a spus totul: ”Nu este ușor”

Publicat: 25/04/2021 | 20:44

Au trecut luni bune de când Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio, dar asta nu înseamnă că cei doi nu mai au niciun fel de relație. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate și, de ce nu, să-și refacă viețile, atât Oana, cât și Marius sunt conștienți că au un copil pentru care trebuie să aibă o relație bună. Însă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, lucrurile nu rămân așa prea multă vreme. Întrebată de fanii ei, Oana a vorbit sincer despre relația pe care o are cu fostul soț. 

Nu mai formează un cuplu, nu mai merg în vacanțe împreună, dar asta nu înseamnă că nu vorbesc și că nu-și împart responsabilitățile în ceea ce o privește pe Isa. Asaltată cu întrebări referitoare la relația pe care o are acum, după divort, cu Marius Elisei, Oana a fost mai sinceră ca niciodată și a spus lucrurilor pe nume.

Nu este un subiect despre care să poată vorbi fără să-i aducă suferință, dar pentru a clarifica lucrurile, vedeta a decis să vorbească pe contul de Instagram despre ce se întâmplă între ei.

CITEȘTE ȘI ÎN CE S-A ÎMBRĂCAT OANA ROMAN, PENTRU A FACE CURĂȚENIE DE PAȘTE. INTERNAUȚII AU RĂMAS FĂRĂ CUVINTE. FOTO

Oana Roman: „Nu mi-a fost și nu îmi este ușor”

Așadar, potrivit răspunsurilor pe care Oana Roman le-a oferit internauților, ea și Marius vorbesc aproape zilnic, dar doar de dragul Isabelei.

”Evident (nr. ține legătura cu Marius Elisei), avem un copil împreună. Cu Marius vorbesc aproape zilnic. Nu mi-a fost și nu îmi este ușor, dar a fost o decizie (nr. de a divorța) conștientă și asumată”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram,

VEZI ȘI OANA ROMAN A FĂCUT DEZVĂLUIREA! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PEPE DUPĂ DIVORȚUL DE RALUCA? PUȚINI ȘTIAU DE ASTA

Sursă foto: captură video