Care este cel mai mare regret al Simonei Halep? „Singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este…”

Publicat: 05/03/2020 | 22:17

Simona Halep este una dintre cele mai mari și apreciate sportive din România. Tenismena a reușit să atingă niște performanțe impresionante. Dacă din punct de vedere profesional Simona este împlinită, în ceea ce privește viața personală mai are multe lucruri pe care încă nu le-a îndeplinit.

Recente, Simona Halep a vorbit despre singurul vis pe care nu a rușit să îl îndeplinească până în acest moment. Deși mereu a fost extrem de discretă cu viața personală, în ultimul timp tenismena a început să vorbească și despre ce se întâmplă și dincolo de terenul de tenis. (CITEȘTE ȘI: SUMA IMENSĂ CÂȘTIGATĂ DE SIMONA HALEP LA DUBAI! SPORTIVA A OBȚINUT UN RECORD ÎN DOAR DOUĂ LUNI)

Simona Halep a fost mereu întrebată dacă își dorește copii și de fiecare dată a fost sinceră și a răspuns că începe să se gândească la acest lucru din ce în ce mai serios. ”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei”, a declarat Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

„O să se întâmple într-o zi”

Este clar că viața profesională se află într-o etapă foarte bună pentru Simona. Prin multă muncă a reușit să devină una dintre cele mai bune tenismene din lume. Însă în ceea ce privește viața personală, Simona Halep  mai are un vis pe care încă nu l-a împlinit. A mărturisit că își dorește mult să spună „da” și să se vadă în rochie de mireasă.

 „Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit Simona, conform tiebreak.ro.