Care este cea mai mare fobie a Oanei Roman. Vedeta a făcut dezvăluirea recent

Publicat: 25/04/2021 | 10:36

Oana Roman a mărturisit care este cea mai mare fobie a sa. Vedeta a făcut dezvăluirea pe contul său de Instagram.

Recent, Oana Roman a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări pentru fanii ei. Printre curiozitățile legate de Marius Elisei și mama sa, prietenii virtuali ai vedetei au fost curioși să afle dacă șatena are vreo fobie.

Ei bine, Oana Roman le-a mărturisit acestora că este claustrofobă. De asemenea, ea are fobie de reptile și de fluierat. (CITEȘTE ȘI: ÎN CE S-A ÎMBRĂCAT OANA ROMAN, PENTRU A FACE CURĂȚENIE DE PAȘTE. INTERNAUȚII AU RĂMAS FĂRĂ CUVINTE. FOTO)

Fobiile Oanei Roman

Care este relația Oanei Roman cu Marius Elisei, după divorț

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci alături de fiica ei, Vica Blochina și băiețelul blondinei. A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. Fiica fostului premier s-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care i-au cusut rana.

Atunci când Oana Roman și fiica ei s-au întors din Egipt, în mod surprinzător… cele două au fost așteptate în aeroport de nimeni altul decât… Marius Elisei, care de altfel a refuzat să meargă în vacanță cu fosta soție și fiica lor! (CITEȘTE ȘI: TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT. PE UNDE UMBLĂ MARIUS ELISEI, DUPĂ CE A REFUZAT SĂ MEARGĂ ÎN VACANȚĂ CU OANA ROMAN ȘI FIICA LOR)

Fostul soț al Oanei Roman le-a pus bagajele în mașină și a fost extrem de grijuliu cu șatena, având în vedere că avea piciorul bandajat. Ulterior, el le-a dus pe cele două acasă, în vila din Pipera, acolo unde de altfel locuia și el până la divorț. Marius și Oana erau extrem de zâmbitori, semn că au rămas în relații amiabile de dragul fetiței lor, potrivit Click.