Care este cea mai mare dorință a Ancăi Serea, de Crăciun. Ce decizie a luat soția lui Adi Sînă: „Sunt un pic speriată”

Publicat: 14/12/2020 | 18:14

Pandemia de coronavirus ne-a dat tuturor planurile peste cap și inclusiv vedetele sunt în dubii cu privire la modul în care se vor desfășura, în acest an, Sărbătorile de Iarnă. Anca Serea are o dorință foarte mare pentru Crăciun și a vorbit deschis despre planurile pe care le-a făcut, alături de familia ei.

Anca Serea are o familie numeroasă, așa că, mai ales acum în această perioadă grea, trebuie să aibă mare grijă cum gestionează planurile pentru o eventuală călătorie.

Soția lui Adi Sînă a vorbit deschis despre cea mai mare dorință pe care o are de Crăciun. Aceasta vrea să plece împreună cu familia în Austria, dar cum zborurile cu avionul nu sunt foarte sigure în această perioadă, Anca Serea mărturisește că se cam teme de acest aspect.

„Ne-am dori să mergem afară. Probabil o să mergem în Austria. Ne-am fi propus să mergem la Viena și apoi la schi. Oricum plecăm cu mașina și sunt un pic speriată de avion. Dacă situația ne va permite, în funcție de ce restricții se vor impune din cauza pandemiei, vom petrece sărbătorile afară”, a dezvăluit Anca Serea pentru fanatik.

Pentru că ține foarte mult la familia ei, Anca Serea și-a luat măsuri de precauție pentru călătoria pe care urmează să o facă și pentru ca toți copiii ei să fie în siguranță.

Cum a reușit Adi Sînă să o cucerească pe Anca Serea

Anca Serea a povestit într-un interviu televizat cum a fost „agățată” de soțul ei Adi Sînă. Prezentatoarea de la Prima TV a mărturisit că nu a fost ușor de cucerit.

„Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață.”, a povestit  Anca Serea  la emisiunea lui Măruță.