Care a fost prima mașină condusă de iubitul Biancăi Drăgușanu! Alex Bodi nu a uitat de unde a plecat: ”I-am vândut mașina tatălui, pe furiș”

Publicat: 19/04/2020 | 16:34

Alex Bodi a făcut mărturisiri emoționante despre perioada ”tinereții” sale neliniștite. Iubitul Biancăi Drăgușanu a declarat că a avut probleme cu banii în urmă cu mulți ani, motiv pentru care a fost nevoit să-i vândă mașina tatălui, fără ca acesta să știe.

Invitat în emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, la Antena Stars, Alex Bodi a mărturisit care a fost prima sa mașină, pe vremea când era doar un flăcău din Mediaș.

”Prima mea mașină a fos un Ford Fiesta, pe care l-am primit cadou. După, am cumpărat cu tata un Mercedes, era un E Class. Niciodată nu am renunțat la mașini, chiar dacă am avut o perioadă proastă. Am avut perioade ale vieții în care îmi doream mult un M3, un BMW”, mărturisește afaceristul.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost nevoit să apeleze la gesturi extreme pentru a face rost de bani în trecut.

 

”Am avut o afacere cu mașini, mă ocupam cu ce era mai accesibil. Nu am fost tot timpul pasionat de mașini și nu am avut tot timpul mașini de lux, cu mulți cai putere. În 2010 am avut un M3. Apoi am avut un declin și am pierdut. Ajunsesem de la un BMW și un CLS, mașini noi, la un BMW Kombi 530. Atunci am zis că o să fac tot posibilul să îmi demonstrez mie că pot. Când am avut probleme, i-am vândut mașina tatălui, pe furiș. M-am revanșat și i-am luat un S Class”, explică Alex Bodi.