Care a fost discuție pe care au avut-o Elodia și Cristian Cioacă. Despre ce au vorbit cei doi, înainte de dispariția avocatei din Brașov

Publicat: 25/04/2021 | 17:13

În seara de 27 august 2007, Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă și au rămas o mulțime de întrebări fără răspuns. Înainte de dispariție, însă, avocata din Brașov a avut o discuție tulburătoare cu soțul său, Cristian Cioacă.

După dispariția Elodiei Ghinescu, anchetatorii au descoperit mai multe probe în telefonul avocatei. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, femeia a avut o discuție cu soțul ei, Cristian Cioacă, iar aceștia au dezbătut subiectul divorțului.

Desfășurătorul apelurilor dintre Elodia și Cristian Cioacă a scos la iveală detalii șocante din ziua în care avocata a dispărut fără urmă. Înainte de dispariție, femeia a făcut mai multe apeluri în telefonice în România, dar și în Suedia. Sursa citată mai informează că Elodia a mai apelat un număr de Afganistan, cu care a stat la discuții 2 minute și 11 secunde, potrivit anchetatorilor. Așa cum v-am spus, ultima discuție dintre Elodia și Cristian Cioacă a fost despre divorț.

Cazul dispariției Elodiei Ghinescu

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru crimă.

De-a lungul timpului, au fost lansate tot felul de ipoteze referitoare la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, iar cei care au urmărit cu atenție toate informațiile nu au ajuns, încă, la o concluzie finală. Vărul lui Cristian Cioacă – fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază – a făcut o declarație șocantă, potrivit gândul.info. Din spusele sale, Elodia Ghinescu ar fi în viață, însă nu în România, ci ”undeva în străinătate”, într-un program de protecție al martorilor.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa”, le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Sursă foto: arhivă