”Cărduții” din noua generație au luat ”la pachet” din club

Publicat: 11/08/2020 | 23:28

Doi dintre juniorii multimilionari ai României au făcut ravagii printre fetele frumoase, pe litoral. ”Cărduții” Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu au acționat în tandem în club. Au luat ”la pachet” mai multe puștoaice și au petrecut în stil mare la LOFT Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase.

Renumiții ”cărduți” – tineri care nu se mai încurcă de ceva vreme cu banalii bani de hârtie, ci au colecții întregi de carduri – par să facă o echipă redutabilă la distracție. (CITEȘTE ȘI: EX-„GINERELE” LUI GIGI BECALI DĂ “RESET” LA FIȚE. S-A AFIȘAT CU TREI CEASURI CARE, ÎMPREUNĂ, SAR DE 500.000 €)

Weekendul trecut, CANCAN.RO i-a întâlnit pe vestiții Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu în unul dintre cei mai renumite cluburi de la mare, LOFT Mamaia, acolo unde echipa ”cărduților” a ales să se distreze.

Juniorii multimilionari ai României și-au unit forțele și au făcut ravagii pe litoral. Așa cum era de așteptat, Mihnea și tovarășul Petruț au „atacat” în tandem câteva puștoaice dornice de petrecere. Dacă Petruț Florescu s-a ”mulțumit” cu o singură brunetă care s-a lipit scai de el, tovarășul său Mihnea Grigoriu cu greu s-a decis între o blondă și o șatenă. Așa că tânărul care a răvășit lumea bună cu garajul său calificat le-a luat ”la pachet” pe amândouă.

După ce și-au asigurat o companie selectă, cei doi s-au distrat la cel mai înalt nivel în celebrul club din Mamaia. (NU RATA: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE…)

Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu au acționat în tandem

Petruț Florescu, sufletul party-urilor din lumea bună

La cei 21 de ani ai săi, Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, a devenit un obișnuit al petrecerilor de lux, unde curg valuri de șampanie scumpă Armand de Brignac, petreceri organizate în cluburile selecte din Capitală și nu numai. Este tot timpul înconjurat de câțiva prieteni, dar și de fete frumoase. De regulă, moștenitorul URBAN S.A. stropește distracția cu sticle din cele mai rafinate băuturi.

Tânărul este, de asemenea, un talentat pilot, el participând în 2018 în Formula 4 britanică. În cursa de la Estoril, Petruț a obţinut un onorabil loc 6. Ba chiar a urcat şi pe podium, fiind pe locul 3 într-un clasament paralel al debutanţilor. (VEZI AICI: CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ A FĂCUT SENZAȚIE ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR” CU UN HAREM DE 5 SEXOASE!)

Cei mai bogați puști din România, pe terenul de „vânătoare”

Mihnea Grigoriu, garaj ”super-calificat” 

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” al căror preț depășește ușor un milion de euro. Lamborghini URUS Kit Carbon (320.000 de euro), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă. (NU RATA: EX-GINERELE LUI GIGI BECALI A JUCAT LA… TREI CAPETE ÎN LOFT. CUM L-AM FILMAT PE CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI “LA VÂNĂTOARE”)

Mai nou, Mihnea Grigoriu a ”bifat” o nouă ”lovitură” de senzație. Fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin decât 600.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...