Carantina schimbă vedetele cu totul! Ce a ajuns să facă Matteo în izolare! Artistul s-a reprofilat

Publicat: 08/04/2020 | 17:20

Cântărețul Matteo este un tată mândru și fericit de aproximativ două luni de zile. Artistul și iubita sa, Elena, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. Experiența de tătic pare să-i vină mănușă lui Matteo, mai ales pe perioada carantinei generale.

Matteo s-a transformat total de când a devenit tătic. Cântărețul face totul de dragul fiicei sale și își ajută iubita la schimbatul scutecelor oricând. Artistul este topit și fascinat complet după micuța Mia, iar izolarea la domiciliu pare să-i dezvolte noi abilități și calități acestuia. Recent, cântărețul s-a fotografiat în timp ce… călca cu spor hăinuțele bebelușului. Cu siguranță, în urmă cu câțiva ani, artistul nu s-ar fi închipuit făcând acest lucru, dar îl prinde de minune!

CITEȘTE ȘI: Laurette, camuflată din cap până-n picioare! Ce mesaj a transmis frumoasa mulatră: ”Nu uitați…”

Artistul a transmis și un mesaj la descrierea imaginii.

”Jurnal de Pandemie – ziua #21
Astazi am luat-o de dimineata cu treaba, sa o fac mandra pe @neaguelena ????.”, a scris acesta pe Instagram, semn că face totul pentru cele mai importante fete din viața lui.

Cum l-a anunțat Elena pe Matteo că o să fie tătic?

Elena a povestit cum și-a anunțat iubitul că este însărcinată și cum a reacționat acesta. ”L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța”a dezvăluit Elena. Iar reacția lui Matteo a fost: ”Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții.”

 

CITEȘTE ȘI: Simona Gherghe, revoltată de poluarea excesivă! Prezentatoarea tv a tras un semnal de alarmă: „Nu putem deschide geamurile. Mă ustură ochii”