Carantină cu gândaci și molii, într-un hotel din Giurgiu. „Călcăm pe ei, e prăpăd, ne mănâncă de vii…”

Publicat: 03/04/2020 | 19:03

Aflat în imediata apropiere a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, Hotelul Sunny a fost preferat de autoritățile locale pentru a oferi locuri de cazare celor care sunt introduși, în mod automat, în carantină, odată cu intrarea în țară. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Condițiile oferite de hotelul cu pricina nu sunt deloc ceea ce ar trebui să fie: gândaci care mișună prin camere, molii ce „atacă” hainele celor cazați în hotel. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile.

Imaginile cu gândacii și moliile care mișună prin hotelul de la granița de sud a României au devenite virale pe internet, în special în grupurile de Facebook giurgiuvene.

EXCLUSIV. Firma din Iași care importă din Coreea de Sud kituri de diagnosticare a COVID-19: „Ministerul Sănătății ne-a întrebat dacă putem aduce 45.000 de teste”

„Ăsta e barosan, e cât degetul”

Moliile și gândacii mișună printre oamenii aflați în carantină

„Sunt peste tot, călcăm pe ei, e prăpăd, ne mănâncă de vii”, sunt cuvintele unuia dintre cei care au filmat vietățile din hotelul unde sunt obligați să stea în carantină. „Îi vezi în orice colț te uiți, pe pereți, îți intră și în rucsac. Ia uite, ăsta e barosan, e cât degetul. Vai, mamă!”, se mai aud oamenii comentând pe filmări. (NU RATA: O româncă din Italia a filmat cum se face testul pentru coronavirus. Prin ce trec, de fapt, oamenii)

Al cui este hotelul

Hotelul aparține familiei directorului general al Regionalei DRDP Craiova a CNAIR, Bogdan Laurențiu Bratu. Acesta a mai ocupat, anterior, funcții în administrarea firmei ce are în subordine hotelul cu același nume, firmă care, în anii 2016-2017 a deținut „monopolul” în asigurarea hranei pentru asistații DGASPC Giurgiu, contract pe care, ulterior, l-a pierdut din motive politice, după cum susținea, la vremea aceea, Bogdan Bratu.

Hotelul aparține familiei directorului general al Regionalei DRDP Craiova a CNAIR, Bogdan Laurențiu Bratu

Totodată, firma acestuia a fost în centrul unui mini-scandal legat de mâncarea oferită în regim de catering, acest serviciu fiind suspendat, în prima perioadă a pandemiei de coronavirus, pentru câteva săptămâni de către inspectorii DSVSA și ANPC Giurgiu.

DECIZIE. Medici de la Spitalul din Slatina nu vor banii oferiţi de Klaus Iohannis: „Să îi folosească pentru cumpărarea de materiale de protecţie”/ „Refuz Mita”

Din păcate, niciun reprezentant al hotelului (sau al autorităților locale) nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere cu privire la situația din hotelul oferit, pentru carantinare, românilor veniți din zonele galbene sau roșii, prin Vama Giurgiu. (VEZI AICI: Avem mărturiile exclusive ale unui șofer de TIR care s-a întors din Italia: ”Nu m-a întrebat nimeni nimic)

Povestea lui „Beke”

Cu doi ani în urmă, Bogdan Laurențiu Bratu, supranumit „Beke”, ar fi încercat să o cucerească pe Vica Blochina, care îl alinta „Domnule ministru”. (TOATĂ POVESTEA AICI) Bogdan Bratu a încercat să se afirme de la o vârstă fragedă în lumea afacerilor.

ESTE LEGE. Parlamentul a decis: se poate amâna plata facturilor la utilităţi și plata contribuțiilor sociale

Conform surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, s-ar fi ocupat o bună perioadă de timp cu comerțul de mici și bere. Cum afacerea s-a dovedit neprofitabilă, s-a axat pe politică și se pare că a făcut o alegere bună. Intrat sub aripa lui Lucian Iliescu, fostul primar din Giurgiu, ”Beke” a avut o ascensiune accelerată în plan politic. Fostul edil ar fi fost cel care l-ar fi angajat într-o funcție importantă, dar a fost și omul care, după o perioadă, l-ar fi pus ”pe liber”. (NU RATA: Un medic de la “Matei Balș”, mărturii îngrijorătoare despre coronavirus)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)