Capitala i-a dat „arfe” de vedetă Vulpiței! A aruncat verigheta și vrea să divorțeze de Viorel

Publicat: 16/03/2020 | 20:20

Una caldă, una rece în căsnicia dintre Vulpița și Viorel! Se pare că Bucureștiul i-a dat arfe de vedetă, căci nimeni nu se mai înțelege cu femeia din Blăgești, care arată tot mai mult că ea își dorește să fie o femeie liberă și să stea în Capitală, unde traiul e bun și lenea e la ea acasă. 

În această seară la Acces Direct, Vulpița și Viorel au avut din nou un schimb dur de replici și cei doi soți din Blăgești nu se mai înțeleg deloc. Cel puțin, asta demonstrează ei, prin comportamentul pe care îl au.

Și, de parcă nu ar fi fost suficient schimbul de replici, s-au și grăbit și-și arunce verighetele și să facă mare circ, în platoul de la Antena 1. Vulpița vrea cu orice preț să fie o femeie liberă, iar pentru că Viorel o cam încurcă, aceasta nu ratează nicio ocazie să-i spună că vrea divorțul. Mai mult, nici de fiica lor nu pare prea interesată.

„Eu nu mai vreau să mai stau cu el. Gata! Am luat decizia. (…) A zis că nu mă primește socrul? Gata, să mă lăsați în pace. Să stai cu părinții tăi”, i-a spus Veronica lui Viorel, în direct.

„Dacă tu vrei divorț, bine. Dai divorț și iei și fetița”, i-a spus Viorel, plin de nervi, soției sale.

„Și eu unde stau cu ea?”, a spus și Vulpița, speriată de faptul că ar fi nevoită să aibă grijă singură de fetița ei și a lui Viorel. „Ei, aici nu știu” i-a mai spus și Viorel, dezinteresat de situație.