Capăt de linie. Gheorghe Dincă va fi trimis, în sfârșit, în judecată

Publicat: 04/01/2020 | 17:32

Gheorghe Dincă ar urma să fie trimis în judecată săptămâna viitoare, deși avocații cele două familii ale fetelor ucise susțin că un document important din dosar ar lipsi.

Potrivit Antena 1, dosarul ar urma să ajungă în instanță în perioada 6-10 ianuarie. De precizat că Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Cum a ucis-o pe Luiza Melencu

Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”, a povestit Gheorghe Dincă.

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.