Cântărețul Robbie Williams, ținta unui asasin plătit! „A fost un contract încheiat pentru mine să fiu ucis”

Publicat: 07/12/2020 | 15:33

Cântărețul Robbie Wiliams a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a povestit în cadrul unui podcast că în tinerețe a fost ținta unui asasin plătit, iar pe capul său se pusese un preț.

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și are o mulțime de fani în întreaga lume. Deși acum este adorat, se pare că pe vremea când era tânăr lucrurile stăteau diferit. Acesta a povestit că atunci când era adolescent, în anii 80, și locuia în zona Stoke-on-Trent, nu era o persoană pe placul celor din jur, și de cele mai multe ori oamenii voiau să-l bată.

Mai mult, acesta a mai mărturisit că pe vreme când a cunoscut celebritatea alături de trupa Take That, a descoperit că era urmărit de un asasin plătit. (CITEȘTE ȘI: ROBBIE WILLIAMS, GOL PUŞCĂ PE INTERNET! SOŢIA LUI A PUBLICAT IMAGINILE: ”ÎŢI ATÂRNĂ… ”)

 „Când aveam 17 ani, oamenii voiau să mă bată, oriunde mergeam. A fost un contract încheiat pentru mine, să fiu ucis la un moment dat, despre care nu am vorbit niciodată”, a declarat Robbbie Wiliams, pentru publicația Daily Star.

Robbie Wiliams, un copil sensibil

Robbie Wiliams a mai povestit că a fost un copil timid și sensibil. Potrivit spuselor artistului nu era nevoie de multe pentru a începe să plângă. Acesta izbucnea în lacrimi la cea mai mică provocare. (VEZI ȘI: ROBBIE WILLIAMS A FĂCUT INJECȚII CU TESTOSTERON PENTRU A SCĂPA DE DEPRESIE)

„Mi se părea că sunt cea mai sensibilă persoană din lume, așa mă simțeam. Eram copleșit, înainte de a deveni celebru. Începeam să plâng dacă cineva se uita urât la mine, ori țipa spunându-mi că arăt ca un tocilar și nu am ce căuta acolo”, a mai povestit artistul.