Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, pe culmile disperării. Are nevoie de bani să se opereze urgent: „E cu risc foarte mare”

Publicat: 22/12/2020 | 10:51

Cristiana Dorin Costache (52 de ani), vocea care îi încânta pe politicienii țării, printre care și Traian Băsescu, la Restaurantul ”Cireșica”, din Olimp, are probleme de sănătate.

Concret, artista are o tumoare la coloană și trebuie operată urgent. Dar lipsa banilor o oprește să facă intervenția chirugicală, în acest moment.

„Am o tumoră pe coloană, e o operație grea, nu se poate face în România, ci în Turcia sau în Germania, e cu risc foarte mare, pot rămâne paralizată de la brâu în jos, în caz că medicul greșește ceva. Totul costă 9.000 de euro, ne chinuim să îi strângem.

Soțul meu a rămas și el fără contracte muzicale, anul acesta, așa că, acum, când eu nu am niciun concert, el a fost nevoit să-și deschidă o mică afacere. Lucrează vaze tridimensionale, colorate”, a povestit interpreta, pentru playtech.ro.

Citește și: Elena Băsescu a ”evadat” cu micuții ei la munte! Imaginile bucuriei pe pârtie

Ia pastile ca să stea în picioare

Mai mult, artista a povestit, potrivit aceelași surse, că durerile sunt așa de puternice încât a ajuns să poată sta în picioare doar cu pastile.

”Sunt un om activ, nu pot sta în pat, am o casă de întreținut, trebuie să gătesc, să fac curățenie, în plus, dacă sunt activă, mai uit de boală. Mă chinuiesc durerile astea de spate, e foarte greu, mai iau câte o pastilă de bază de morfină, doar așa pot sta în picioare”, a declarat ea.

Nu a acceptat ajutorul fostului președinte

În trecut, mai povestește Cristiana, Traian Băsescu s-a oferit să o ajute, dar l-a refuzat.  „Știa de problemele mele, el tocmai se operase de hernie de disc. M-a sfătuit să renunț la infiltrațiile pe care le făceam ca să pot sta în picioare, la concerte. S-a oferit să-mi plătească operația la un spital din Viena, dar m-am cam temut.

Nu eram pregătită pentru operație. Poate, dacă o făceam atunci, acum nu mai suportam aceste dureri. Oricum, o să-i rămân mereu recunoscătoare pentru faptul că, la greu, mi-a întins o mână de ajutor, gest pe care nu l-au făcut nici măcar unele rude pe care cândva le-am ajutat cu bani”, a încheiat artista.

Nu rata: Imaginea de milioane! Maria Băsescu, alături de cei patru nepoți ai ei