Cântăreața Nico, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel: ”Mi se pare absurd să…”

Publicat: 26/06/2020 | 20:45

Cântăreața Nico a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel. Artistul este, în continuare, internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, acolo unde urmează un tratament.

Cântăreața Nico s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit negativ, dar Nico trebuie să stea izolată timp de două săptămâni.

Artista ține legătură cu colegii ei infectatți cu coronavirus și a făcut dezvăluiri despre starea lor de sănătate. Potrivit acesteia, toți se simt bine, iar Marcel Pavel urmează tratamentul cu sfințenie având în vedere că a fost diagnosticat șu cu dublă pnumonie. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC, LA UN PAS SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ 20.000 DE EURO: ”E NENOROCIRE! ACUM E ACUM!”)

”Vorbesc cu Marcel, şi cu Andrei, şi cu Monica, ei toţi sunt bine. Marcel Pavel este bine, îşi urmează tratamentul, ne bucurăm pentru el şi pentru toţi cei internaţi în spital. Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi, fără aer şi să nu poţi ieşi afară”, a dezvăluit vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

Filmările au fost suspendate

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”. (VEZI ȘI: FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, ACUZAȚII DURE LA ADRESA LUI ILIE NĂSTASE. CUM A REACȚIONAT FOSTUL TENISMEN)

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.