Cântăreața Morgana a fost diagnosticată cu cancer. Clipele de coșmar prin care a trecut: ”A fost drama vieții mele”

Publicat: 16/12/2019 | 13:36

Cântăreața Morgana și-a surprins mereu fanii, fie că e vorba despre hit-urile pe care le-a scos sau aparițiile extravagante, a rușit de fiecare dată să fie pe placul lor. Însă un episod sumbru și-a făcut apariția în viața ei și a întors-o pe dos. A fost diagnosticată cu cancer de piele. Veste a bulversat-o total pe artistă, a avut nevoie de o perioadă până s-a obișnuit cu ideea și a putut să accepte ce i se întâmplă.

În anul 2010, a început trauma prin care a trecut cântăreața. A fost diagonsticată cu cancer de piele. Cauza care i-a provocat această boală îngrozitoare pare că au fost vizitele prea dese la solar. Ea a început să frecventeze solarul de la vârsta de 17 ani și asta clar i-a dăunat.

În cadrul emisiunii „Un Show Păcătos” prezentată de Dan Capatos, a povestit cum a fost pentru ea toată această experiență traumatizantă și cum a reușit să facă față momentelor dificile.

”Am slăbit enorm. A fost drama vieţii mele. Am simţit că nu o să pot să trec peste.”, a declarat Morgana

În urma acestui eveniment, Morgana a reușit să se mobilizez și să depășească fiecare clipă grea. Ea a luat mai multe măsuri de precauție și a schimbat stilul de viață.  Acum merge la solar destul de rar, iar când ajunge acolo folosește creme speciale, care o ajută să reducă acțiunea nocivă  asupra pielii.