Când vor fi făcute publice rezultatele complete ale autopsiei Cristinei Țopescu

Publicat: 13/01/2020 | 21:14

S-a aflat când vor fi făcute publice rezultatele complete ale autopsiei Cristinei Țopescu, care, potrivit datelor din anchetă, ar fi încetat din viață în urmă cu aproape trei săptămâni. Medicii legiști nu au putut stabili cauza morții regretatei prezentatoare din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Ei au descoperit mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Citește și: De necrezut! Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile regretatei Cristina Țopescu

Rezultatele complete ale autopsiei Cristinei Țopescu

Îmbrăcată în pijamale și întinsă pe pat, iar alături de ea zăceau și trupurile fără viață a doi dintre câinii jurnalistei… Așa a fost găsită seara trecută Cristina Țopescu de polițiștii și medicii care au ajuns în locuința vedetei, după ce o vecină a dat alarma. Alți trei câini care erau în locuința sa au supraviețuit timp de trei săptămâni, după ce au ros sacul cu mâncare pentru câini.

Oficialii de la Institutul de Medicină Legală au întocmit raportul preliminar, însă, nu a fost stabilit motivul decesului Cristinei Țopescu din cauza faptului că trupul său era într-o stare avansată de descompunere. Rezultatele de la histopatologie și toxipatologie vor fi aflate peste trei săptămâni sau chiar într-o lună.

“Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, relatează jurnalul.antena3.ro.

Citește și: Sfâșietor! Ce s-a întâmplat între Cristina Țopescu și fratele ei, Cristi, când a încercat să o ajute: “Mi-a spus că nu îți mai dorește…”

Ultima apariție publică a Cristinei Țopescu, pe 22 decembrie 2019

Cristina Țopescu a participat la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română, organizată pe 22 decembrie 2019. În cadrul solemnului eveniment, ea a citit numele a 50 de eroi revoluționari, la ceremonia din fața fostului Comitet Central, sediul actualului Minister al Afacerilor Interne.

Citește și: Decizie controversată de ultimă oră! Motivul pentru care Cristina Țopescu nu va fi înmormântată

Cristina Ţopescu – biografie

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 în Oradea; fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A studiat la Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză – Italiană. Cu puțin timp înainte de Revoluție, în septembrie 1989, ea a avut o tentativă eșuată de a fugi din România, pentru a ajunge în Germania, la mama sa.

În anii 90, Cristina Țopescu și-a construit o carieră în televiziune. A fost prezentator la Prima TV, unde a lucrat mai bine de un deceniu. Ulterior, a fost realizator tv la Antena 3. În 2013, a intrat și în politică, după ce s-a înscris în PSD.

În ultimele luni, Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, fiind consilier pe probleme de comunicare. În paralel, colabora și cu Canal 33 pentru emisiunea Interviuri (Ne)convenționale. Tatăl său, Cristian Țopescu, a murit pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Cristina Țopescu mai avea doi frați, Sebastian și Cristian. Mama sa e stabilită, în continuare, în Germania.