Când va fi înmormântat Costin Mărculescu? Actorul îşi dorea ca ceremonia funerară să fie organizată de Mara Bănică şi Pepe

Publicat: 11/06/2020 | 11:39

Apar informații șocante legate de moartea lui Costin Mărculescu. Se pare că regretatul actor nu s-a gândit numai o dată la moarte, căci una dintre marile sale dorințe a fost aceea ca slujba lui funerară să fie organizată de Mara Bănică, buna lui prietenă și de Pepe.

Costin Mărculescu s-a stins din viață cu numai câteva zile înainte de a împlini vârsta de 51 de ani. Actorul din Liceenii se pare că suferea de o boală destul de gravă, despre care doar apropiații știau. Nu de puține ori, Costin Mărculescu s-a gândit la moarte, așa că una dintre dorințele acestuia era aceea ca Mara Bănică și Pepe, bunii lui prieteni, să-i organizeze ceremonia funerară.

VEZI ȘI – DRAMA NEŞTIUTĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU. FIUL SĂU A CRESCUT PÂNĂ LA 5 ANI FĂRĂ SĂ ŞTIE CINE ÎI ESTE TATĂ

Despre moartea lui Costin Mărculescu, Mara Bănică a declarat, la Xtra Night Show că este de părere că ar fi survenit în urma unui infarct.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică la XNS.

În urmă cu câțiva ani,Mara a declarat că, în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Costin Mărculescu, acesta va lăsa două numere de telefon, al ei și al lui Pepe, pentru ca cei doi să se poată ocupa de ceremonia funerară.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«. (…)

CITEȘTE ȘI – COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… (…) Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.

Când va fi înmormântat Costin Mărculescu

Costin Mărculescu ar putea fi înmormântat duminică sau luni. Acesta a fost descoperit mort în locuința sa din Capitală în noaptea de miercuri spre joi și cum se obișnuiește să fie la români, înmormântările au loc la 3-4 zile de la decesul unei persoane.