„Când stai în garsonieră și vrei să ai mai mult spațiu”. Cum a rezolvat problema un tânăr din Iași

Publicat: 01/02/2020 | 12:54

”Românul e descurcăreț” – iată o sintagmă care își găsește corespondent în realitate tocmai la Iași. Fiindcă nu avea prea mult spațiu în garsonieră, un ieșean a avut o idee care a devenit virală și a stârnit comentarii diverse în mediul online.

Pe ieșeanul respectiv îl încurca… mașina de spălat, astfel că a avut o idee – nu se știe dacă de moment sau îndelung analizată – care l-a scos din impas. Sau, una peste alta, care i-a introdus pe alții într-un impas din care nu au mai putut, deocamdată, să iasă. Ieșeanul a încastrat mașina de spălat în perete, în așa fel încât spatele agregatului a… trecut în partea cealaltă, respectiv la toaletă.

Mașinile de spălat au tendința de a se deplasa atunci când intervine momentul stoarcerii rufelor introduse în cuvă, însă ieșeanul ”descurcăreț” pare a fi rezolvat și această problemă ”spinoasă”. Cert e că mașina sa de spălat nu se va mai mișca din locul în care a poziționat-o, chiar dacă un astfel de amplasament este de natură să stârnească râsul. Acum mai rămâne de discutat doar dacă ”meseriașul” a ales cea mai bună metodă pentru a ”lipi” mașina de spălat sau dacă nu cumva – asta rămâne de văzut – va fi ”întrecut” de vreun alt ieșean cu spirit de inițiativă.

Bineînțeles, vizitatorii paginii de Facebook ”Ești din Iași dacă…” au ținut să-și exprime opiniile după ce au văzut fotografiile postate: ”Înțeleg necesitatea spațiului, dar nu înțeleg de ce spumă?”, ”Nu-i rea ideea…”, ”Asa s-ar putea face si cu wc-ul.. iti faci treaba din doua camere ????”, ”Putea să pună și wc..și să tragă apa din baie”, ”Is curios cum procedează când se strica…”, ”asta nu mai stie cind este cutremur sau cind merge masina”, ”Si cand se stricã masina de spălat, dărâmăm casa ????????????????????”, ”Nuuu creedddd ????‍♀️????????????????”, ”Incorporabila scria pe ea, romanul s-a descurcat????????????”, au fost câteva dintre comentariile postate.