Când se căsătorește Culiță Sterp cu Daniela Iliescu? Artistul a făcut declarațiile mult așteptate

Publicat: 21/06/2021 | 09:57

În urmă cu câteva zile, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au cunoscut fericirea adevărată. Cei doi au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos și se declară binecuvântați. Mai mult, artistul și iubita lui profită la maximum de clipele petrecute alături de cel mic, dar fac planuri și pentru evenimentul important care va avea loc în viața lor. 

Deocamdată, artistul susține că pentru ei este foarte important să se ocupe de botezul micuțului, iar mai apoi și de nunta lor. Nu pun presiune asupra acestui eveniment, nunta, căci nu au fixat o perioadă anume când își doresc să aibă loc. Vor să se bucure de cât mai multe momente alături de micuțul lor și, evident, să se distreze la botez.

Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă‘, a dezvăluit Culiță Sterp pentru Click.ro

Și dacă tot a venit vorba de creștinarea micuțului, cei doi nu au vrut să divulge numele pe care copilașul lor îl va purta, însă mama Geta a declarat că este vorba de un nume biblic din Vechiul Testament.

CITEȘTE ȘI CE NUME VA PURTA BĂIEȚELUL DANIELEI ILIESCU ȘI AL LUI CULIȚĂ STERP: ”E BIBLIC, DIN VECHIUL TESTAMENT!”

Daniela și Culiță își mai doresc un copil

Deși abia au intrat cu adevărat în rolul de părinți, Daniela Iliescu și Culiță Sterp își mai doresc un copil, o fetiță mai exact. Cei doi susțin că au deja și nume pentru fetița, trebuie doar să-i binecuvânteze Dumnezeu cu o altă minune.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât’, a mai declarat Faimosul.

În urmă cu câteva zile, Daniela Iliescu a adus pe lume primul copil al lui Culiță Sterp. Imediat după naștere, artistul a postat un mesaj emoționant pe conturile de socializare.

” 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băia , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ”, a scris cântărețul pe contul lui de Facebook.

VEZI ȘI CUM A ÎNCEPUT POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE CULIȚĂ STERP ȘI DANIELA ILIESCU! CEI DOI SE PLĂCEAU ÎNCĂ DIN LICEU. „ÎMI ERA RUȘINE SĂ O PUP”

Sursă foto: instagram.com