Când s-au cunoscut Speak și Ștefania și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Publicat: 06/05/2020 | 10:19

Toată lumea îi știe pe Speak și Ștefania, dar puțini sunt cei care știu când s-au cunoscut cei doi și cum a început povestea lor de dragoste.

În urmă cu mai bine de trei ani, Speak şi Ştefania au început colaborarea pe plan profesional şi petreceau din ce în ce mai mult timp împreună. Ea apăruse în piesa artistului ,”Libelula”, şi erau de nedespărţit. De atunci toată lumea își punea semne de întrebare în privința relației celor doi.

Nu de alta, dar Speak susținea pe atunci că sunt doar prieteni. Timpul, însă, a trecut… artistul și Ștefania se distrau împreună, munceau împreună şi până la iubire nu a fost decât un pas! (CITEȘTE ȘI: I-AM FĂCUT CALCULUL! CÂȚI BANI FACE ȘTEFANIA, IUBITA LUI SPEAK, DIN YOUTUBE)

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că acum… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiție, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el. (CITEȘTE ȘI: FILMUL INCREDIBIL AL MORȚII TÂNĂRULUI CARE A ATACAT POLIȚIȘTII ÎNTR-UN HOTEL DIN BUCUREȘTI. „ÎNARMAT CU O FOARFECĂ ȘI O SULĂ, A LOVIT…”)

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale.