Când începe sezonul 3 al serialului Vlad. Șefii de la Pro TV au făcut anunțul mult așteptat!

Publicat: 10/01/2020 | 13:25

Serialul Vlad de la ProTv vine cu sezonul 3, în 2020. Astfel, telespectatorii care așteaptă cu nerăbdare să urmărească noi episoade au parte de o veste bună la început de an. 

Povestea serialului Vlad va continua cu un nou sezon, sezonul 3 mai exact, în care răzbunarea prinde forme nebănuite.

Când începe sezonul 3 din serialul VLAD

În sezonul 3 al serialului Vlad, care umrează să înceapă chiar în prima parte a lui 2020, alianţele se schimbă, încrederea scade, iar trădarea apare de unde te aştepţi mai puţin. Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar şi schimbă destinele tuturor.  Miza lui Vlad este mare, iar lupta pentru putere se va ţine doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte şi sunt capabili să elimine pe oricine le stă in cale.

Ce actori noi sunt în distribuție, în serialul VLAD, sezonul 3

Din distribuția serialului Vlad de la ProTv fac parte actori mari, dar și tineri la început de drum. În sezonul 3, serialul Vlad vine cu noi surprize. Celebrul actor Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din VLAD:

”Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, spune actorul.

Distribuție serialul VLAD, în sezonul 2:

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Adrian Nartea – Vlad Pop
Anghel Damian – Adrian Anuței
Olimpia Melinte – Eliza Dragomir
Diana Sar – Roxana Stamate
Andrei Aradits – Ștefan Dragomir
Emilian Oprea – Leo Cazacu
Constantin Cotimanis – Cezar Cristoloveanu, zis „Inginerul”
Tudor Oprișan – Matei
Dan Condurache – Titi, tatăl Elizei
Ion Haiduc – Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian
Aura Călărașu – Maria Anuței (tanti Maria), mama lui Adrian
Ștefan Iancu – Răzvan Anuței, fratele lui Adrian
George Piștereanu – Tibor
Victoria Răileanu – Micky
Dani Popescu – Barbu

Citește și: GAFĂ ÎN SERIALUL VLAD. CE A OBSERVAT ANDREI DUBAN ÎN TIMP CE SE UITA LA PRO TV! E FOSTUL LUI COLEG, DAR NU A ŢINUT CONT

Unde se filmează sezonul 3 din serialul VLAD

Cel de-al treilea sezon din serialul VLAD, ce urmează să înceapă în această toamnă la ProTv, pare să vină cu o mulțime de surprize, după cum anunță chiar regizorul serialului.

”În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.