Când începe, de fapt, sezonul 2 al serialului Sacrificiul, produs de Antena 1

Publicat: 14/01/2020 | 10:05

Vești bune pentru fanii serialului Sacrificiul de la Antena 1! Sezonul 2, care va avea un nou nume, va începe în curând, iar producătorii anunță multe surprize. 

Primul sezon din serialul Sacrificiul s-a terminat la finalul lui 2019, dar povestea celor trei familii va putea fi urmărită în continuare la începutul acestui an, în cel de-al doilea sezon al serialului de la Antena 1.

Sacrificiul, sezonul 2. Când începe

Sezonul 2 Sacrificiul promite să vină cu multe surprize și cu personaje noi. Potrivit Antena 1, noile episoade vor fi difuzate începând din luna februarie 2020.

Serialul Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va continua să intercaleze trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite, iar din sezonul doi fanii serialului de la Antena 1 vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Sacrificiul, sezonul 2. Ce spun scenariștii serialului

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de la Antena 1 nu se va mai numi simplu Sacrificiul, ci Alegerea, după cum mărturisesc scenariștii.

“Sacrificiul continuă cu o ”Alegere”! O ”Alegere” grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

“După un sezon în care personajele au avut de făcut mari sacrificii pentru fericirea lor și a celor pe care îi iubesc, umează un sezon mult mai tensionat în care ”Alegerea” va fi cuvântul cheie. Pentru că indiferent de sacrificii, trebuie să iei și o decizie, să alegi un drum pe care să mergi, iar personajele noastre ajung la o răscruce. Trebuie să aleagă ce fac mai departe, încotro merg, dar această alegere nu este simplă, pentru că de multe ori nu există cale de întoarcere”, a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.

Citește și: DOINIȚA OANCEA, ACTRIȚA DIN SERIALUL SACRIFICIUL, SE ALĂTURĂ UNEI CAMPANII UMANITARE

Actorul Conrad Merficoffer, scenarist în sezonul 2 Sacrificiul

Actorul Corand Mericoffer, pe care publicul îl știe atât din primul sezon Sacrificiul, unde l-a interpretat pe Bobi, dar și din serialul Fructul Oprit, va fi și în sezonul 2 parte din echipă, de data aceasta și ca scenarist.

“Alegerea e un joc al Destinului, un joc, nu o joacă. De aceea cine nu va respecta regulile va cădea ca un pion pe tabla de șah. Dar, până la urmă Destinul e alcătuit din propriile noastre alegeri, iar personajele atât de îndrăgite de dumneavoastră aleg. Pe cine? De ce? Aflați în curând!”, a spus Conrad Mericoffer, actorul din Sacrificiul dar și scenarist, aflat la primul lui scenariu de serial TV.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu,  Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu sunt actorii care au făcut parte din distribuția serialul Sacrificiul, sezonul 1. În sezonul 2 însă, se pare că se vor mai alătura și alte nume.

Citește și: MAIA MORGENSTERN S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL EI SOŢ DUPĂ 20 DE ANI DE LA DIVORŢ. SE IUBESC ÎN SERIALUL ”SACRIFICIUL” DE PE ANTENA 1