Când apare sezonul 4 al serialului Casa del Papel, produs de Netflix

Publicat: 06/01/2020 | 16:59

S-a aflat! Când apare sezonul 4 al serialului Casa del Papel, produs de Netflix.

La Casa de Papel spune povestea unui grup de tineri, conduși de El Profesor, care jefuiesc Fabrica de Monedă și Timbru din Spania. Planul perfect al Profesorului este dat peste cap de detectivul cazului, Raquel Murillo, de care se îndrăgosteste.

Serialul La Casa del Papel de pe Netflix a devenit unul foarte popular și la noi în țară și a ajuns să bată recordul pe platforma de streaming. Sezonul întâi a fost produs inițial pentru canalul Spaniol Antena 3, în mai 2017. În octombrie 2017, sezonul doi deja apărea pe platforma de streaming Netflix. Apoi, a durat aproape doi ani pentru ca seznul trei să revină pe Netflix, în iulie 2019.

La Casa de Papel ar fi trebuit să se termine după numai două sezoane. Totuși, acestea au fost foarte bine primite de public. Astfel, la insistențele fanilor, Netflix a decis să continue povestea personajelor din serial. Pentru partea a treia fanii serialului au trebuit să aștepte ceva mai mult.

Ultimul episod din sezonul 3 i-a lăsat pe cei mai mulți cu sufletul la gură, pentru că nimeni nu știe care va fi soarta găștii de hoți. Ei bine, Netflix a anunțat oficial premiera sezonului 4 din mult-așteptatul serial. Aceasta va fi pe 3 aprilie 2020.