CANCAN.RO vă prezintă Topul “iepurașilor”. Cum s-au “transformat” bunăciunile României după ce au apărut în Playboy

Publicat: 18/04/2020 | 23:04

Pictoriale incendiare, forme perfecte, ”senzații tari”, amintiri vizuale care au învins în lupta cu timpul. Frumoasele României au fost punctul de atracție al unor ședințe foto care au aprins imaginația celor care au răsfoit revista ”Playboy”, iar fiecare apariție i-a făcut pe mulți bărbați să ofteze. Totuși, timpul a trecut și peste ”Sexy-iepurașii” României, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o GALERIE FOTO de excepție. Au învins sau nu vedetele ”Playboy” în lupta cu timpul nemilos? (CITEȘTE ȘI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Pentru cele mai multe dintre vedetele autohtone care s-au lăsat fotografiate în revista ”Playboy”, aparițiile respective s-au transformat într-o rampă de lansare în lumea showbizului. Trupurile tinere, pline de energie și nuri, au încins imaginația bărbaților, iar foarte multe dintre fotografii rămân și astăzi, după multă vreme, un punct de reper la nivel vizual.

Cine a fost ”deschizătoarea de drumuri?”

Curajoasa divă care a apărut prima pe coperta revistei Playboy România a fost Dana Săvuică, o ”deschizătoare de drumuri”, din acest punct de vedere. Dar, imediat după prestația intens lăudată a Danei, și alte frumoase ale showbizului din țara noastră și-au luat inima în dinți, s-au dezbrăcat de complexe și au acceptat invitația de a apărea, goale sau aproape goale, în paginile revistei de succes.

Bianca Drăgușanu, Cosmina Păsărin, Andreea Mantea, Gina Pistol, Mădălina Pamfile, Marilena Nițu, Jojo, Ruby, Tania Budi, Eva Kent sau Laura Cosoi au realizat pictoriale care au avut un succes teribil la publicul din România. Anda Adam, Cătălina Toma, Loredana Chivu, Andreea Bălan sau Lavinia Pârva nu s-au lăsat nici ele mai prejos, fiecare având multe de arătat și fiind fotografiate în ipostaze care au scos în evidență calitățile fizice indiscutabile. (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Dana Săvuică, ”deschizătoarea de drumuri”

”Să alegem o femeie cu o carieră în spate. A percutat… pozitiv”

Inițial, a existat o listă cu 10 vedete ”alese” pentru a apărea pe coperta primului număr al revistei ”Playboy” în România, dar cea preferată, într-un final, a fost Dana Săvuică. S-a dorit o ”femeie cu carieră în spate”, nu o puștoaică ”simpatică”, iar Dana – fiind sunată – a acceptat provocarea. Cum era și femeie de afaceri, Dana Săvuică a pus în balanță toate avantajele care puteau fi fructificate dintr-o astfel de perspectivă vizuală, așa că – după ce a spus ”da” – totul s-a desfășurat ca la carte.

”Aveam o listă cu vreo 10 femei pentru coperta revistei. Am ajuns la concluzia că nu trebuie să alegem o puștoaică simpatică, ci să alegem o femeie cu o carieră în spate, care nu se lansează în Playboy. Am ales-o pe Dana Săvuică, am sunat-o și ea a percutat pozitiv la această idee; exista promisiunea că primul pictorial al revistei Playboy se va face la Chicago, iar Dana, care este o femeie foarte inteligentă, a sesizat imediat oportunitățile de PR ale acestei colaborări”, și-a amintit fostul redactor-șef al revistei, Dan Silviu Boerescu. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 SEXY-SPORTIVE DIN SHOWBIZ. CE LOCURI OCUPĂ ANNA LESKO, DELIA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI CRISTINA ICH)

Dana Săvuică a privit propunerea Playboy și cu ochii… femeii de afaceri

România își dorea o revistă pentru adulți, în acea perioadă, iar ”subconștientul colectiv” acționa în consecință. Un teritoriu ”arid”, care trebuia cucerit, prejudecăți de învins și dorința de a demonstra că nu se reduce totul doar la fotografii incitante cu femei dezbrăcate.

”În România, Playboy exista în inconștientul colectiv. Era clar că exista un teritoriu care trebuia cucerit. Revista nu avea un redactor șef. Printr-un concurs de împrejurări, eram la Casa Scânteii și m-am întâlnit pe holuri cu o persoană din intimitatea lui Adrian Sârbu, care s-a uitat la mine și m-a întrebat: «Nu vrei să fii redactor-șef al revistei Playboy? Ai de a face cu o prejudecată uriașă, cum că în revista asta este vorba doar despre femei dezbrăcate. Asta are un impact negativ și asupra advertisingului»”. (NU RATA: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

O galerie foto de excepție

Accesând senzaționala GALERIE FOTO oferită de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aveți posibilitatea de a descoperi mai mult decât fotografiile de la vremea respectivă. Cum au ”negociat” frumoasele României trecerea timpului? ”Sexy-iepurașii” de atunci sunt la fel de sexy și astăzi? Răspunsul se află la doar un click distanță! (NU RATA: TOP 50 – VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE. DESPRE UNELE DINTRE ELE, NICI NU ȘTIA CĂ AU IMPLANTURI. PE CE LOCURI SUNT ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)