CANCAN.RO a împodobit bradul cu Fuego. “N-ar strica să fim mai puțin ranchiunoși”

Publicat: 24/12/2020 | 21:07

În pragul sărbătorilor, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și-a deschis sufletul! Fuego ne-a oferit un interviu emoționant, chiar înainte de Crăciun.

Fuego a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre tradiția îmbodobirii bradului de Crăciun. Mai mult decât atât atât, Paul Surugiu ne-a dezvăluit cu cine și unde o să petreacă Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului. (CITEȘTE ȘI: NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI UNDE FACE FUEGO CRĂCIUNUL? FIX LA PALAT!)

„Anul acesta mi-am zis să fac bradul în avans, că tot e subiect de mare distracție pentru unii povestea cu împodobitul în ceea ce mă privește. N-am prea înțeles eu de ce se amuză așa tare unii când n-au ce face, dar asta-i altă discuție. Cert este c-am împodobit bradul de la 1 decembrie!

Cum anul acesta am fost nevoit să amân tradiția de peste 14 ani a turneelor mele naționale, mai toate sărbătorile vor fi acasă, în liniște, în pijamale, cu bucate alese, familie, prieteni dragi, filme și bucurii mărunte.

Fuego, cea mai “autorizată” voce în ornarea pomului de Crăciun, își dezvăluie secretele

De fiecare dată îmi fac un brad simplu, fără să epatez în vreun fel aparte și mă bucur de toată colecția de ornamente și figurine pe care le-am strâns de peste tot din lumea asta mare, în ani!

Cred că importantă e starea! Perioada asta suntem mai senzitivi! Zic eu că n-ar strica să fim și mai înțelegători unii cu alții, mai empatici, mai puțin ranchiunoși și mai cerebrali.

Crăciunul nu stă în forma bradului, în ce pui pe masă și-n alte acareturi dintr-astea! Crăciunul este prilej de împăcare cu sine! Eu unul vă doresc zile liniștite, să aveți grijă la excesele de sărbători, să nu mâncați prea mult, să vă relaxați și dacă aveți chef să vă uitați și la emisiunile mele de la TVR 2, din prima zi de Crăciun, la Palat, de la ora 13.30 și din a treia zi de Crăciun, de la ora 15.00! S-aveți Crăciun luminat, de Rai colindat!”, ne-a spus Paul Surugiu- Fuego.

Fuego, mărturisiri emoționante

Fuego, declarații surprizătoare

Artistul recunoaște că nu este genul de persoană care să-și proiecteze viitorul, cel puțin din punct de vedere sentimental, dar e un tip deschis. Își dorește să se lase surprins de viață și e foarte secretos când vine vorba să-și dezvăluie dorințele cele mai arzătoare. (NU RATA: FUEGO, UN LUPTĂTOR PENTRU PROMOVAREA ROMÂNIEI ȘI A PATRIOTISMULUI! „NU MI-E RUȘINE CU ȚARA MEA!)

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat «tablouri idilice»! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”declarat artistul pentru revista VIVA!

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domnișoare care se consideră ideale pentru «a-mi fura inima»! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic. Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare și alte surprize pe măsură!”, a mai adăugat Fuego pentru sursa citată.