Acasă » Trending » Camuflați cu măști și ochelari, “fostul” Mihaelei Rădulescu și „Bela” din „La bloc” au pornit la…

Camuflați cu măști și ochelari, “fostul” Mihaelei Rădulescu și „Bela” din „La bloc” au pornit la…

De: Răzvan Scarlat 28/04/2020 | 23:34

Dan Chișu și Alina Chivulescu formează un cuplu retras, care își savurează în liniște relația. Se iubesc așa de mult, încât merg împreună chiar și la cumpărături. Ce-i drept, în stil “camuflat” și respectând cu sfințenie, așa cum este indicat în această perioadă, “ritualul” de pandemie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. 

Dan Chișu și Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte că timpul nu poate opri iubirea, atunci când sentimentele sunt sincere. Au început o poveste de dragoste când amândoi erau tineri, dar care s-a oprit brusc. Ulterior, actrița şi-a întemeiat o familie împreună cu Mihai Cuptor, un om de afaceri prosper și influent, supranumit “Regele Imobiliarelor”.

(VEZI AICI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DIN ”LA BLOC” A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ LA 44 DE ANI?!)

La scurt timp, l-a născut pe Michael, un copil dorit de amândoi, însă care nu a reușit să-i țină împreună pentru totdeauna. După zece ani de relație, Alina Chivulescu a primit o lovitură grea. Mihai Cuptor a dus la altar o altă femeie, nimeni alta decât verișoara primară a actriței. A urmat o întreagă telenovelă, dar actrița a preferat să rămână discretă şi să se concentreze pe creşterea fiului ei, dar şi pe carieră.

Au reluat povestea de iubire după 20 de ani și s-au căsătorit

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au reîntâlnit în 2014, pe platoul de filmare al filmului “#Selfie”, unde au făcut din nou echipă. Au reînceput, după toate aparențele, să-şi facă confidenţe şi să se sprijine aşa cum o fac doi prieteni vechi, foşti iubiţi, acum experimentaţi şi mult mai înţelepţi în privinţa relaţiilor amoroase. Și, astfel, după două decenii, au reluat povestea de iubire.

(CITEȘTE ȘI: SECRETUL CARE ÎI LEAGĂ PE ALINA CHIVULESCU ŞI DAN CHIŞU)

Ulterior, relația s-a transformat într-o căsnicie, în toamna lui 2018, când cuplul a aranjat o ceremonie privată la care au participat doar prietenii foarte apropiați. În prezent, cei doi preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Dan Chișu și Alina Chivulescu se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună, iar relația lor poate fi luată drept exemplu.

Dragoste mare: împreună inclusiv la cumpărături, în stil “camuflat”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi în timp ce se îndreptau spre un supermarket din Capitală, pentru clasica aprovizionare pe timp de pandemie. Vestitul regizor și partenera lui au plecat din Satul Francez, acolo unde locuiesc, fără mașină. Au decis să profite de vremea superbă și au convenit că o scurtă plimbare pe jos nu are cum să le facă rău.

Pentru că este pandemie de COVID-19, Dan Chișu și Alina Chivulescu au ieșit din casă în stil “camuflat”, cu gura și nasul acoperite cu câte o mască. Au purtat inclusiv mănuși de protecție, respectând, astfel, cu sfințenie “ritualul” recomandat de autorități în această perioadă. În plus, cei doi au plecat la drum și cu ochelarii de soare la ochi, fiind aproape imposibil de recunoscut.

(VEZI AICI: BELA DIN ‘’LA BLOC‘’ A FĂCUT FURORI LA PREMIILE GOPO ALĂTURI DE IUBITUL EI, DAN CHIŞU)

Până la supermarket, Dan Chișu și Alina Chivulescu au discutat fără să-i deranjeze cineva, au mers agale și s-au bucurat de timpul superb din București. La un moment dat, celebrul regizor s-a încins la propriu, astfel că și-a dat geaca jos și a rămas în tricou. De remarcat că fiecare a plecat de acasă cu câte o sacoșă, completându-se perfect și la acest capitol.

Dan Chișu și Alina Chivulescu respectă recomandările impuse de autorități pe perioada pandemiei

Dan Chișu s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Până să se însoare cu Alina Chivulescu, Dan Chișu (65 de ani) a fost cunoscut mult timp drept “veşnicul burlac”. De-a lungul timpului, vestitul regizor a avut relații cu femei frumoase, printre care și Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au cunoscut pe când bărbatul era asistent de film și producător al propriei case de producții.

(NU RATA: DAN CHIŞU DESPRE ”SERVICIILE” MIHAELEI RĂDULESCU)

Au început să colaboreze în 1993, pentru un documentar despre trupa Phoenix. La vremea respectivă, actuala iubită a lui Felix Baumgartner era o tânără foarte ambițioasă, care lucra la Guvern. Cu timpul, între ei s-a înfiripat o idilă, care a durat câțiva ani.

Mihaela are o personalitate extraodinar de puternică, încerca să-şi impună punctul de vedere aproape forțând situaţia. Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal”, și-a amintit Dan Chișu în urmă cu mai mulți ani.

Dan Chișu, alături de Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au cunoscut în 1993

Diagnosticat cu cancer!

În urmă cu șase ani, Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele, atunci când o prietenă bună, medic de profesie, l-a chemat pentru o consultație banală.

A scos o lupă, s-a uitat. A zis: Da, vino mâine. Atunci m-am speriat”, a povestit Dan Chișu, pentru click.ro, despre prima întâlnire cu cancerul de piele.

Iar de atunci a trecut prin trei intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc la începutul anului 2019. Culmea, nu a avut semne ciudate pe piele, însă i s-a părut suspect când a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar calitatea pielii s-a schimbat.

Aveam educația controlului medical anual și, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine”, a povestit celebrul regizor.

(NU RATA: Dan Chișu, declarații uluitoare! „Nu mi-as da jos pantalonii pentru…”)

Din păcate, nu a fost bine. Mai mult decât atât, a descoperit boala absolut întâmplător, la o petrecere la care a participat și Dr. Mihaela Leventer. “Mi-a luat o probă pentru biopsie și în câteva zile m-a programat pentru intervenție”, a mai povestit Dan Chișu.

Intervenția a fost una de curățare a celulelor canceroase de la nivelul corpului și de pe față. Dacă nu era operat, Dan Chișu risca să rămână cu chipul mutilat. “Am avut noroc, pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează și că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenția. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenția este mai ușoară”, a spus Dan Chișu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea