Cameramanul agresat de fiul lui Dincă, declarații uluitoare: ”A venit la mine și m-a lovit direct”

Publicat: 17/12/2019 | 21:34

Costi Pahonțu, cameramanul de la Antena 3 care a fost lovit de fiul lui Dincă, în fața sediului CNA, a făcut declarații uluitoare despre incidentul care a avut loc astăzi.

„A ieșit de la CNA, inițial a fost calm, am mers aproximativ 70 de metri după el după care l-a luat pe colegul de la cealaltă televiziune, i-a pus mâna pe cameră, l-a îmbrâncit puțin, moment în care m-a văzut pe mine că îl filmez când face asta. Atunci a venit la mine și m-a lovit direct. Nu mă așteptam la așa ceva. Mă gândeam că va pune mâna pe cameră. M-a lovit pe mine, apoi mi-a dat peste mână și a căzut camera. Atunci a intervenit sora lui(…). Am fost lovit în cap, lângă ureche”, a declarat cameramanul.

Daniela Dincă îşi însoţea fratele în acele momente și a fost martoră la cele întâmplate. Cu toate astea, fiica lui Gheorghe Dincă spune că fratele său a reacţionat în acest fel pentru că a fost înjurat. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost găsit de polițiști. Daniel urmează a fost audiat la Secția 2 de Poliție din Capitală. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, AMENINȚAT CU RĂPIREA DE FAMILIA LUI GHEORGHE DINCĂ)

”Nu a fost o agresiune. A fost o jignire de la ei, către mamă, o împinsătură, pentru că nu poţi să o numeşti agresiune, atâta timp cât în secunda următoare, noi ne-am văzut de drum. A fost pur şi simplu o ieşire, că s-a întors înspre ei. Păi, că i-a căzut lui din mână, scuză-mă, dacă i-a căzut lui din mână… Cu ce este fratele de vină?”, a declarat Daniela Dincă pentru ”Acces Direct”.

Andrei Rotaru, unul dintre jurnaliștii agresați de fiul lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre incidentul petrecut astăzi.

”Din fericire eu am reușit să ies din acel context și să cer ajutoare. Am fost la jandarmii aflați la intrarea din Ministerul Comunicațiilor, acolo unde se afla și CNA, însă cei de acolo nu ne-au putut ajuta. Așa că am sunat la 112 în acele momente.

Nu a durat foarte mult intervenția, însă mai important în momentul de față este starea colegilor noștri care au fost examinați de doctori. Sunt lovituri destul de puternice și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Am intrat în sediul ministerului, le-am cerut ajutorul jandarmilor, că avem nevoie să intervină cineva, și ne-au spus să sunăm la poliție.

Noi suntem în aceste momente la secția de poliție, ni se vor lua declarații. Agresorul este cautat în acest moment”, a declarat jurnalistul agresat pentru Antena 3.