Calvarul unei minore din Argeș. Exploatată sexual și apoi șantajată

Publicat: 03/06/2020 | 16:40

O adolescentă din Argeș a trăit un adevărat calvar după ce a cunoscut un tânăr care a profitat de naivitatea ei. Mai întâi au devenit prieteni, apoi a convins-o să se prostitueze și să-i dea lui banii. După opt luni de coșmar, a urmat șantajul. Fata a fost amenințată de alți doi tineri că vor publica filmulețe compromițătoare, dacă nu le dă bani.

METODA LOVERBOY LOVEȘTE DIN NOU

Potrivit anchetei, fata l-a cunoscut pe primul tânăr anul trecut și în perioada iunie 2019 – februarie 2020, băiatul de 20 de ani, din municipiul Câmpulung, pe fondul unei relații inițiale de prietenie, prin inducere în eroare, constrângere și profitând de starea de vulnerabilitate a minorei a recrutat-o în scopul exploatării sexuale.

CITEȘTE ȘI: Regina lui Florin Salam, răsfățată de ziua ei! Cum a surprins-o manelistul pe Roxana Dobre și ce cadouri i-a făcut

Fata a întreținut relații sexuale cu clienții identificați de către tânăr, în diverse locații aflate pe raza municipiului Câmpulung, sumele de bani obținute revenindu-i aproape în totalitate acestuia.

ȘANTAJATĂ CU FILMULEȚE XXX

Când credea că a scăpat a urmat șantajul. Pe 22.04.2020, alți doi tineri de 21 și 22 de ani, din Mihăești au constrâns-o prin amenințări constând în darea în vileag a unor aspecte compromițătoare, să le ofere o sumă de bani. Concret, au amenințat-o cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Aniston a scos la licitație o poză în care apare complet goală! Banii vor fi folosiți pentru o cauză nobilă și a dezvăluit care este aceasta

Oamenii legii au descins astăzi pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești la mai multe locații pentru salvarea minorei de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj.

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte. În total șase persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.