Calina, fiica Catincăi Roman, desființată din cap până în picioare de ispita Maria Ilioiu! ”Arăți ca o țață!”

Publicat: 08/02/2020 | 12:03

Tensiunile cresc pe zi ce trece în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. În emisiunea de vineri seară, spiritele s-au încins vizibil între concurentele Calina – fiica Catincăi Roman și Maria Ilioiu – ispita de la emisiunea ”Insula iubirii”.

După ce Calina și-a spus povestea ținutei de vineri seara, întrebată fiind ce părere are despre outfit, Maria Ilioiu a criticat-o dur pe Calina: ”arăți fix ca un pitic de grădină!”

Calina, care pe parcursul edițiilor și-a păstrat decența, optimismul și buna creștere, nu a vrut să răspundă răutăților și comentariilor dure făcute de unele concurente, însă, în cadrul emisiunii de aseară, tânăra de 20 de ani și-a ieșit din fire și i-a răspuns cu aceeași monedă, ba chiar i-a declarat război direct Mariei Ilioiu:

”Dar nu vreau să te mai aud, pentru că mi se pare că ți-o cauți rău de tot cu mine și nu suntem la același nivel, absolut deloc! Și eu nu vreau să mai intru în polemici cu tine. Am tăcut din gură, te-am lăsat să-ți faci jocul, dar această perioadă s-a terminat. O să-mi spun exact punctul de vedere în ceea ce te privește, pentru că tu, sinceră sa fiu, nu ai ce să cauți aici!”

”Am dreptul să-mi spun și eu părerea. N-ai știut să te pui în valoare. Nu te supăra, Calina, că-ți crește tensiunea!” a continuat Maria.

”Ai reușit să mă scoți din sărite și îți mulțumesc din suflet, Maria! Deja mă enervez. Eu de ce am știut mai devreme să te comentez cum trebuie și nu te-am scos din sărite? Pentru că știu să-ți vorbesc, pentru că sunt o fată politicoasă și bine crescută, spre deosebire de tine!” a adăugat Calina.

Cu toate că tânăra Calina a încercat să-i explice spitei ce înseamnă cei șapte ani de acasă și diplomația, aceasta a continuat cu ironiile jignitoare la adresa ei.

”Auzi, un sfat: nu mai gesticula și nu mai îndoi genunchii când mergi! Cu gesticulările astea arăți ca o țață. ” a încheiat Maria Ilioiu.