Calina Dumitrescu a izbucnit în plâns la emisiunea ”Bravo, ai stil!” Fiica Catincăi Roman refuză să mai participe în competiția de la Kanal D

Publicat: 14/02/2020 | 13:34

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, a clacat vizibil în ediția de joi seară a emisiunii ”Bravo, ai stil!” Tânăra a izbucnit în plâns din cauza lui Cătîlin Botezatu și a Andreei Tonciu. Potrivit tinerei cei doi vizați consideră că aceasta nu are ce să caute în competiția de fashion de la Kanal D.

”Să mi se zică și de Andreea Tonciu și de Cătălin Botezatu că eu nu am ce căuta în această emiune… păi scuză-mă că mi-am permis! (…) Eu nu sunt de acord , eu oricum nu mai vin, este pentru ultima dată când am venit, serios!”  a spus Calina Dumitrescu în emisiunea ”Bravo ai, stil! Celebrities”

Calina Dumitrescu și-a ieșit din fire joi seară, în cadrul competiției, pe motiv că designer-ul Cătălin Botezatu și-a permis să țipe la ea. Tânăra nu s-a mai putut abține și s-a descărcat în văzul tuturor. Raluca Bădulescu a încercat s-o liniștească spunându-i că nimeni nu are nimic personal cu ea, însă Calina a fost de acord.

”Măi, iubire, eu pot să-ți spun ”mamă”, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul.” i-a spus Raluca Bădulescu.