Călin geambașu s-a împăcat cu tatăl său: „Ne-a făcut o surpriză, ne-am trezit cu el acasă”

Publicat: 04/03/2020 | 22:23

Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl său. Cei doi au îngropat securea războiului și sunt, acum, în relații bune.

Petre și Călin Geambașu au pus punct războiului dintre ei. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, iar recent Petre i-a  făcut o vizită-surpriză fiului său.

„Relaţia cu tatăl meu este puţintel mai bună. Ne-a făcut o surpriză, ne-am trezit cu el acasă, după ani de zile în care a uitat adresa…Bine că a venit. Mai rău e că de atunci nu a mai venit, dar poate o sa mai vină, nu ştiu. La noi uşa e deschisă, îl aşteptăm şi în seara asta”, a declarat Călin Geambaşu la emisiunea Răi da’ Buni.

Călin Geambașu, cercetat pentru corupere sexuală de minori

În luna decembrie, Călin Geambașu a vorbit și despre faptul că el și Angelica Cadar sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori. Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte +18 și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

“Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. I-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit, simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a fost reacția lui Călin Geambașu.