Acasă » Exclusiv » Călin Geambașu, declarații exclusive despre acuzațiile de corupere sexuală a minorilor: ”Nu am de ales și mă voi supune anchetei! Copilul meu a fost deja audiat…”

Călin Geambașu, declarații exclusive despre acuzațiile de corupere sexuală a minorilor: ”Nu am de ales și mă voi supune anchetei! Copilul meu a fost deja audiat…”

De: Larisa Ciută 17/12/2019 | 23:01
Călin Geambașu vine cu lămuriri după sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în care artistul și fosta lui logodnică, Angelica Cadar, sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, aduce informații de ultimă oră despre cea mai nouă controversă din showbiz. (Citește și: SCANDALUL CONTINUĂ ÎNTRE CĂLIN GEAMBAȘU ȘI ANGELICA CADAR)

Călin Geambașu a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre cea mai neagră situație din viața lui. Cântărețul se află de doi ani în dispute cu fosta logodnică, mama fiului său, Davin, care încearcă să obțină custodia băiatului. Copilul locuiește în prezent cu tatăl lui, după decizia instanței, iar, la un an de la această decizie, tot instanța este cea care i-a pus pe cei doi sub cercetare pentru corupere sexuală de minori. (Nu rata: CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

Cum se apără Călin Geambașu

Călin Geambașu, alături de fosta logodnică și de fiul lor
Călin Geambașu susține că nu îi este clară ordonanța și nu înțelege dacă instanța se referă la fiul lor sau la alți minori. Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte sexuale și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

„Până să îmi arăt din nou nevinovăția în fața anchetatorilor, fiind artist de meserie, sunt obligat să mă apăr public în raport cu noua anchetă demarată împotriva mea și a mamei copilului meu, Angelica Cadar. Măcar e bine că sunt în viață când mi se aduc astfel de acuzații, ca să pot demonstra dezechilibrul lor radical…!
În primul rând, este important de înțeles că nu s-a pornit această anchetă în mod direct împotriva noastră, ci este un efect indirect al altor două acuzații din partea Angelicăi Cadar la adresa mea, acuzații pentru care am publicat deja ordonanțele de clasare (adică, nu există respectivele fapte care să mă aibă drept autor). Instanța s-a autosesizat preventiv, văzând complexitatea cauzei, însă în cadrul plângerilor și al anchetei nu a fost vorba deloc despre copilul nostru (sau alt minor), de aici și nedumerirea privind această prevenție excesivă ce de abia acum cauzează efecte negative asupra copilului nostru, expunând-l unor situații fără precedent”, a declarat Călin Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă”

Artistul a venit cu lămuriri suplimentare.
„Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. Îmi este și greu să scriu, atât de disproporționată este sesizarea… Copilului meu i-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”
, a adăugat artistul.

„Angelica Cadar, eu și copilul tău îți mulțumim pentru ce ai demarat”

Angelica Cadar, fosta iubită a lui Călin Geambașu

Călin Geambașu precizează că se va supune noii anchete, în ciuda șocului pe care l-a suferit.

„Copilul nostru deja a fost audiat în cadrul procesului civil legat de stabilirea domiciliului și nicio instituție nu a adus astfel de atingeri! Copilul a fost audiat de Protecția Copilului, de psiholog expert judiciar, de Poliție, de Autoritatea Tutelară și de judecător. Pe parcursul unui proces care a durat aproape doi ani, nimeni nu a semnalat ceva asemănător, de aceea șocul meu privind autosesizarea ultimului judecător.
Însă nu avem de ales și ne vom supune noii anchete. Angelica Cadar, eu și copilul tău îți mulțumim pentru ce ai demarat, fără să te gândești o clipă la posibilele consecințe…! Sunt publice ordonanțele de clasare pe care Angelica Cadar le-a atacat în instanță și au precedat ancheta în curs. Acuzațiile dovedite a fi false din spatele ordonanțelor de clasare au fost acces ilegal la un sistem informatic, precum și șantaj și amenințare”, a mai declarat Călin Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Fiul lor, audiat de cinci instituții

În urmă cu ceva timp, site-ul nr. 1 din România a aflat că Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire. „Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna).

Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dușmani în instanță, „iubiți” ocazionali în privat

Relația dintre Călin Geambașu și Angelica, fosta și actuala logodnică, pare una cu totul specială. Cei doi se atacă în instanță, cea din urmă făcându-i mai multe reclamații și la poliție, dar se întâlnesc și petrec timp împreună cu cel mic. Chiar în 2017, când Angelica a depus primele plângeri se întâlnea cu artistul și petreceau timp împreună. Iar vara aceasta, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la piscină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...