Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți! Cine a încasat recompensa de jumătate de milion de dolari oferită de artistă

Publicat: 27/02/2021 | 14:46

Lady Gaga este în culmea fericirii, cei doi căței ce îi fuseseră furați au fost găsiți și înapoiați artistei. O femeie i-a găsit și i-a dus la o secție de poliție. Patrupedele au fost furate în urma unui atac violent asuprea celui care îi plimba.  

În urmă cu doar câteva, un bărbat a furat doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga, după ce l-a împușcat pe cel care îi plimba. Jaful a avut loc miercuri seara, pe bulevardul Sierra Bonita din Hollywood, când buldogi francezi au fost răpiți, după ce bărbatul în vârstă de 30 de ani care îi plimba a fost împușcat. În urma celor întâmplate artista a oferi o recompensă de 500.000 de dolari pentru oricine îi va găsi. (CITEȘTE ȘI: LADY GAGA, RECOMPENSĂ DE JUMĂTATE DE MILION DE DOLARI PENTRU CEI DOI CÂINI CE I-AU FOST FURAȚI! BĂRBATUL CARE AVEA GRIJĂ DE PATRUPEDE A FOST ATACAT)

Potrivit presei americane, cei doi buldogi francezi au fost predați autorităților de către o femeie, care s-a dovedit că nu avea legătură cu infractorul care au pus la cale jaful. Reprezentanții din echipa starului de la Hollywood au confirmat faptul că patrupezii sunt cei pierduți de către aceasta, iar femeia urmează să încaseze recompensa.

„Ești pentru vecie un erou”

Lady Gaga s-a arătat extrem de revoltată de cele întâmplate. Imediat după ce incidentul a avut loc aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care i-a mulțumit bărbatului ce i-a apărat animalele și a anunțat recompensa.

Ryan Fischer, cel care se ocupa de câinii artistei, s-a luptat cu atacatorul, dar a fost împușcat. Bărbatul a fost găsit pe stradă, într-o star gravă, iar acum se află în afara oricărui pericol.

 „Câinii mei iubiți Koji și Gustav au fost răpiți din Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea suferă și mă rog ca familia noastră să fie din nou întreagă. Voi plăti 500.000 de dolari pentru întoarcerea lor în siguranță… Sau, dacă i-ați cumpărat sau i-ați găsit fără să știți situația, recompensa rămâne la fel. Te iubesc Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru vecie un erou”, a scris Lady Gaga pe Instagram.