Câinele din București care şi-a mușcat stăpânul din cauza petardelor ajunge la un adăpost din Dolj

Publicat: 10/01/2020 | 12:29

Câinele din București care și-a mușcat stăpânul, în a doua zi de Crăciun, în condițiile în care era foarte speriat de petarde, va ajunge la un adăpost de animale din Dolj. (VEZI AICI: UN BĂRBAT DIN CAPITALĂ A AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE A FOST MUȘCAT DE CÂINELE SĂU, CARE S-A SPERIAT DE PETARDE)

După ce şi-a mușcat proprietarul, speriat de zgomotul petardelor, câinele agresiv a fost capturat  de un echipaj al Poliției locale, alături de angajații de la ecarisaj – ASPA, au transmis reprezentanții Poliției Locale București.

„Și iată-mă liber… Mă îndrept spre Măriuța. Ați uitat de mine? Eu sunt căţelul care, terorizat de petarde, am atacat stăpânul. Nu am vrut să-i fac rău, eram tare speriat. M-a aruncat în adăpost, ca și cum n-aș fi făcut parte din viața lui, dar zău că el era parte importantă în viața mea. Eu sunt cățelul atât de mediatizat pe canalele TV, în mass-media, dar nimeni nu și-a pus întrebarea dacă mă doare. Și iată-mă în drum spre casă, unde mama Măriuţa mă așteaptă”, a scris pe Facebook proprietara adăpostului din Dolj, Daniela Popovici, care a postat și imagini cu animalul în cauză.

Stăpânul a ajuns la spital, câinele a fost dus la un adăpost

„Animalul tocmai fusese scos la plimbare când, din cauza exploziilor unor petarde, și-a schimbat atitudinea: a sfâșiat pantalonii stăpânului și i-a provocat acestuia mai multe răni la picioare. Din cauza mușcăturilor și a comportamentului agresiv al câinelui, proprietarul acestuia s-a speriat și a cerut imediat ajutor prin telefon. La fața locului a sosit o ambulanță care nu a putut interveni – câinele era agitat și încerca, încă, să-și atace stăpânul”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale, potrivit Digi24.

După ce patrupedul a fost prins, stăpânul a fost preluat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale. Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a dus animalul într-un centru specializat, iar de aici a fost trimis la adăpostul din Desa (Dolj). (NU RATA: INCREDIBILA POVESTE A FEMEII CU 400 DE CÂINI)