Câine, ucis cu o cruzime greu de imaginat! I-a murit în brațe când încerca să-l ducă la veterinar VIDEO

Publicat: 04/02/2020 | 23:24

Marius, președintele unei Asociații de apărare a animalelor, este revoltat: un Rottweiler a fost ucis cu cruzime, în satul Condești, comuna Bărcănești, județul Ialomița! El spune că animalul a fost lovit de trei indivizi, dar nu a murit pe loc. A fost preluat de un om cu suflet mare, care a încercat să-l salveze. Câinele a murit, însă, în drum spre un cabinet veterinar din București.

Lui Marius,președintele Asociației, rar i-a fost dat să audă de asemenea cruzime. Era plecat la Turda când a aflat cum trei indivizi au otrăvit câinele, apoi l-au bătut cu o bâtă plină cu cuie, până când patrupedul a leșinat.

A trimis un angajat al Asociației să încerce salvarea câinelui. Acesta a luat animalul și a plecat spre București, la un cabinet veterinar performant, pentru că starea Rottweilerului era critică. Din nefericire, câinele i-a murit în brațe.

Președintele Asociației pentru apărarea animalelor va cere necropsia și va depune plângere penală împotriva celor trei oameni fără pic de suflet.

Comunicatul Poliției Ialomița

”În cursul zilei de astăzi a fost un apel pe 112 de la un bărbat de 36 de ani din Bărcănești, care reclamă faptul că vecinul său i-a lovit câinele cu un par în cap.

În urma verificărilor, a reieșit faptul ca animalul în cauză ar fi intrat pe proprietatea unui bărbat de 69 de ani din comuna Bărcănești, care a declarat polițiștilor că ar fi lovit câinele din rasa Rottweiler pentru a se apăra.

În continuare, se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor cu intenție, fără drept”, se arată în comunicatul Poliției.