Cadou de lux pentru fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. La vârsta majoratului, Luca a primit o bijuterie pe patru roți!

Publicat: 15/03/2020 | 18:27

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au toate motivele să fie cei mai fericiți, căci copiii lor le aduc numeroase satisfacții, pe toate planurile. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aruncă bani grei pentru cadouri de lux pentru copiii lor, dar îi credem pe cuvânt, căci aceștia merită din plin atât atenția celor doi, cât și darurile scumpe pe care le primesc.

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf rezultat în urma mariajului cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, a împlinit 18 ani și a primit un bolid de lux, așa cum este tradiția în familia lor, atunci când unul dintre copii ajunge la vârsta majoratului.

Imaginile cu bijuteria pe patru roți au fost postate de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj extrem de emoționant pentru Luca. „La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! Să ne trăiești 10000 de ani fericit și sănătos! Să ne aduci numai bucurie ! Happy birthday Luca! ❤️❤️❤️????????????????????????????????????” a scris Anamaria Prodan, pe rețeaua de socializare.

Internauții au rămas fără cuvinte atunci când au văzut bolidul de lux și i-au urat și ei toate cele bune lui Luca, norocosul care acum va face ravagii în trafic cu bolidul de lux, marca Toyota, de zeci de mii de euro!