Cadavrul unei femei a fost furat de rude chiar înainte de înmormântare. Unde au avut loc scenele șocante

Publicat: 05/03/2021 | 17:01

 

Întâmplarea care a șocat întreaga comunitate a avut loc într-o comună din Vaslui. Femeia urma să fie înmormântată creștinește, dar oamenii care au mers la biserică pentru a-și lua rămas bun, au avut parte de o surpriză. Trupul neînsuflețit al femeii fusese furat de către rude. 

Cu sufletul plin de durere din cauza pierderii suferite, oamenii au mers la biserică pentru a lua parte la slujba de înmormântare, dar au avut parte de șocul vieții lor. Cadavrul femeii fusese luat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, deoarece rudele au suspectat că aceasta ar fi fost omorâtă, conform Observator.tv

CITEȘTE ȘI CAPITALA, ÎN PRIMEJDIA UNUI NOU LOCKDOWN? PATRONII DE RESTAURANTE: „NU NE MAI PERMITEM ALTUL”

Cum s-a ajuns în această situație

Sora femeii a considerat că aceasta a murit din cauza loviturilor primite de la soțul ei și de aceea a făcut o plângere penală. În urma investigațiilor s-a constatat că decesul femeii a survenit din cauze naturale. Corpul acesteia va fi ridicat de la Serviciul de Medicină Legală, iar slujba de înmormântare s-a amânat şi va avea loc tot mâine.

‘Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei, în urma unei plângeri depuse de aparţinătorii femeii, care nu au crezut că decesul a survenit din cauze naturale şi au considerat că femeia ar fi fost omorâtă. În urma investigaţiilor medico-legale, plângerea nu s-a confirmat, cazul urmând să fie clasat’a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

VEZI ȘI VERDICTUL PSIHOLOGULUI CRIMINALIST TUDOREL BUTOI, DUPĂ DUBLA CRIMĂ DE LA ONEȘTI: „ASTA TREBUIA FĂCUT”