Cabral și Bobonete, imaginea care i-a bulversat pe internauți: ”Chiar crede cineva că facem așa ceva pe tron?”

Publicat: 24/06/2021 | 16:52

Întrebare de la Cabral pentru fanii lui, într-un videocall cu Mihai Bobonete: unde se află cei doi, judecând după puținele semne lăsate de către realizatorul emisiunii ”Ce spun românii”, de pe Pro TV.

Cei mai mulți sunt de părere că personajele sunt pe…tron. ”Bobonete Mihai, hai să vedem cine ghicește unde era fiecare dintre noi în momentul când eram în videochat. Ăăă… videocall! Videocall, zic!”, a fost provocarea lansată de Cabral. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA I-A JIGNIT PE BOBONETE ȘI CABRAL: ”NIȘTE PROȘTI!”)

Cabral și Bobonete, imaginea care i-a bulversat pe internauți: ”Chiar crede cineva că facem așa ceva pe tron?”

Răspunsurile, foarte multe la număr, au început imediat să curgă. ”La cât videochat faceți, este normal să fiți la bustul gol …Cabral, glumeț mai sunteți”, ”Dacă erați amândoi la toaletă și mai și zâmbeați pe videochat… e gravă treaba. Steag de ăla curcubeu aveți?”, ”Pe budă, Bobonete pare că se forțează puțin”, ”Nu știu, dar Bobonete arată călcat de tren și lăsat într-o pădure câțiva ani”, ”Nu vă mai jucați cu mintea oamenilor. Parcă vă văd pe amândoi într-o zi în vreun ziar de scandal: Cabral și-a mutat biroul în toaletă pentru că dă bine pe fundal violet (culoarea regalității). Bobonete preferă biroul în aer liber și nu se lasă influențat de Cabral”, sunt primele reacții. (NU RATA: CABRAL, PROTAGONISTUL UNEI SITUAȚII JENANTE! CUM A REUȘIT SĂ ÎL ULUIASCĂ PE RECEPȚIONERUL UNUI HOTEL. „A URMAT NELINIȘTEA ȘI JENA ȘI A ALUNECAT ÎN SCÂRBĂ, PROFUNDĂ)

Care au continuat la fel de aglomerat. ”Unde este omul fericit, pe wc :))) sau unde este omul împărat pe tron”, ”Prea aveți mutre relaxate ca după o lungă luptă cu intrusul care trebuia eliberat, mai beți si voi seara un pahar cu lapte bătut sau dimineața lapte dulce îndulcit cu miere. Baftă!”, ”Nu știu unde erați, dar este clară treaba că amândoi erați cel puțin la bustul gol!”, ”Eu cred că Mihai e pe undeva pe la pește și te-a sunat să se laude cu captura..iar tu ești în sufragerie și stai la bustul gol așa cum stau mai toți bărbații pe căldura asta..”, ”Erați la Biblioteca Academiei, citind Dostoievski, fumând trabuc și discutând despre cuantica vieții”, ”Judecând după poză, Cabral era sigur pe budă, iar tu erai în grădină, la grătar! Heheheheh”, ”Judecând după parul și barba lui Bobiță, el este în concediu și nu îl doare nicăieri de nimic. Probabil prin Grecia sau ceva asemănător. Iar la tine, judecând după fundalul tău, ești în sufragerie cu un bol mic de tot de alune și 5 beri reci. Doar zic”, au fost alte comentarii.

Cabral avea să dea și el un răspuns: ”Efectiv, mă sperie gândul că cineva își poate închipui așa ceva…”

Sursa foto: Facebook