Cabral și-a făcut un tatuaj. Ce reprezintă desenul și cui este dedicat

Publicat: 23/12/2019 | 15:35

Cabral și-a luat inima în dinți și s-a prezentat în fața prietenului său pentru a se tatua. I-a spus acestuia că nu are o schiță pregătită, însă ar dori ceva care să reprezinte cele două minuni din viața sa. După o scurtă ”ședință” în care cei doi s-au consultat, prietenul lui Cabral – Costi Azoiției – s-a pus pe treabă. 

Tatuajul reprezintă chiar două fetițe și o inimioară, totul transformându-se, astfel, într-un mesaj pe care tatăl îl transmite fiicelor. Realizarea tatuajului a durat nu mai puțin de 3 ore, iar Cabral a recunoscut și că a avut ceva… de îndurat.

”Cabral şi-a dorit un tatuaj pe braţ, care să reprezinte cele două minuni din viaţa sa. ”Am gândit pe loc desenul, Cabral nu a venit cu o schiţă pregătită. Am hotărât împreună o compoziţie cu două fetiţe şi o inimioară, un mesaj plin de iubire. A durat aproape trei ore”, declarat Costi Azoiţiei, cel care i-a făcut tatuajul lui Cabral, potrivit click.ro.

Cabral, mândru de tatuajul său

“Să vă trăiască pitica!”

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Micuța a fost creștinată, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie ????????Distracție placută!! ????????????”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.