Cabral Ibacka a făcut anunțul morții sale: “A plecat. Fără lacrimi, a vrut…”

Publicat: 13/04/2020 | 16:44

Cabral Ibacka a făcut anunțul morții unei persoane foarte importante pentru el, dar și pentru alte câteva milioane de oameni. Mărturisirile prezentatorului de la Pro TV sunt extrem de emoționante, iar gestul său i-a impresionat pe mulți dintre apropiați și fani. Unii dintre aceștia i-au trimis imediat mesaje.

Citește și: Cabral, analiză la țintă în timpul pandemiei de coronavirus: “Românul e prietenul ăla prost. De bun”

Cabral Ibacka, mesaj emoționant în memoria lui Sir Stirling Moss

Cabral Ibacka se numără printre celebritățile de la noi, care s-au întristat enorm, după ce au aflat că Sir Stirling Moss a pierdut lupta la viață în fața unei boli mai vechi. În memoria lui, prezentatorul de la Pro TV a așternut câteva idei copleșitoare pe Internet. Regretatul sportiv a fost unul dintre cei mai cunoscuți piloți de Formula 1.

“A plecat. Fără lacrimi, a avut o viață lungă și spectaculoasă, le-a făcut pe toate. Să-i fie drumul virajat și de acum încolo, și un V8 în ture multe!” este mesajul publicat de Cabral pe contul său oficial de Facebook.

Regretatul britanic a fost considerat unul dintre cei mai mari piloți din istoria Formula 1 care nu a reușit să își treacă în palmares titlul mondial. El a terminat de patru ori pe locul doi.

“Interesant tipul, «sunt într-o poziție privilegiată am câștigat o mulțime de curse dar niciodată campionatul». A vrut întotdeauna respectul celorlalți piloți. Super fairplay omu’”, “RIP…singurul ramas Sir Jackie Stewart”, “Și când te gândești Cabral că nu a câștigat niciodată titlul de campion mondial, dar ce curse erau atunci, ce mașini, ce adrenalină .. Ce dor nebun de F1” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea moderatorului TV.

Cabral Ibacka , mesaj copleșitor în memoria lui Sir Stirling Moss © Facebook
Cabral Ibacka , mesaj copleșitor în memoria lui Sir Stirling Moss © Facebook

“A trăit și a murit arătând minunat”, a spus soția sa pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

Stirling Moss a suferit o infecție în 2016, pe când se afla în Singapore, iar această situație medicală i-a creat mari probleme. În ianuarie 2018, el a anunțat că se retrage din viața publică.

Cariera lui Stirling Moss în Formula 1 s-a desfășurat în intervalul 1951-1961, perioadă în care a reușit să câștige 16 dintre cele 66 de întreceri la care a participat. În perioada 1955-1958, pilotul născut la Londra a încheiat de fiecare dată pe locul secund în clasamentul mondial, în primele trei ocazii aflându-se în spatele marelui argentinian Juan Manuel Fangio. El a concurat în mai multe competiții auto și a câștigat câștigat 212 din cele 529 de curse în care a luat startul. În 1955 a triumfat în cursa de raliuri Mille Miglia, o competiție de 1.000 de mile desfășurată în Italia.