Cabral, analiză la țintă în timpul pandemiei de coronavirus: ”Românul e prietenul ăla prost. De bun”

Publicat: 06/04/2020 | 16:05

Cabral nu ratează aproape nicio zi în care să-și spună părerea pe pagina se socializare, iar subiectul numărul unu este pandemia de coronavirus. Așa că vedeta lovește în cei care nu bagă în seamă ce spun ordonanțele, desi rău ni se face nouă, cât și lor, dar îi laudă pe cei omenoși, cu suflet mare.

Îm urmă cu doar cîteva ore, Cabral a mai postat un text, cu poză cu tot, și parcurgându-l e lesne de înțeles în ce stare de spirit a fost prezentatorul de la Pro TV. (NU RATA: E MOMENTUL LUI CABRAL! CUM LE-A ARĂTAT AMICILOR VERIGHETA: ”IA SPUNEȚI, CUCUVĂILOR…”)

Ce a scris Cabral

”După o dictatură care i-a pus pe butuci cam toate cele… după o democrație furată în care i s-au ciordit ce mai rămăsese… românul tot aici, tot la fel. (CITEȘTE ȘI: CABRAL, REVOLTAT DE CONDIȚIILE DIN SPITALELE DIN ROMÂNIA! ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS A TRANSMIS UN MESAJ TULBURĂTOR: „MAJORITATEA UITĂ COLCĂIALA DE MICROBI, INFECȚII ȘI JEG”)

Românul plătește ani la rând taxe și impozite, CAS, CASS, MASS, FASS… și vede de fiecare dată când întră în spital… ori condiții de lagăr de exterminare ori câte-un lăbărțat buzunar de halat. Bonus… un stafilococ. Desigur, auriu, să se vadă luxul.

Românul vede ani la rând cum politicienii îndeasă cu amândouă mâinile bani publici în etaje de viloaie sau roți de 22 pe supercaruri. Vacanțe în locuri pe care românul nu le vede nici pe Instagram. Cârpe pe care le vedem apoi evaluate la știri în mii de euro.

ANDI MOISESCU ŞI CABRAL, PUŞI PE „LIBER”! FESTIVALUL LA CARE URMAU SĂ MIXEZE A FOST ANULAT

Și-atunci când vine pustiul peste el… românul știe că nu se poate baza pe nimeni… decât pe el.

Sigur, românii se înjură de ceva timp pe Facebook de zici că-i Campionat Național de luat morții la rând.

Dar când e vorba că se împute treaba… de unde – de neunde, bagă mâna în buzunar și trimite benevol și nesilit de nimeni bani către cei în care are încredere că pot rezolva nenorocirea.

CUM I S-A SCHIMBAT VIAȚA ANDREEI IBACKA DE CÂND A DEVENIT MĂMICĂ! FETIȚA EI NU ADOARME PÂNĂ CÂND CABRAL NU AJUNGE ACASĂ

De ce spun asta?

Păi, de exemplu, Melania a strâns cu ZideBine aproape 647.000 de euro.

Și astea sunt spitalele unde au trimis, până acum, achiziții de 600.000 de euro”, a postat vedeta, iar numele acestora curg, într-o listă măricică.