Busu, declarații surprinzătoare la Măruță. Actorul a dezvăluit de ce nu se spovedește niciodată, înainte de Paște: „Nu am ce căuta…”

Publicat: 29/04/2021 | 18:01

Aflat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a oferi cele mai noi detalii de despre vremea de Paște, Florin Busoioc a reușit să uimească printr-o declarație pentru care unii ar putea să îl condamne. 

Întrebat de către moderatorul emisiunii de la ProTV dacă se va duce la biserică să se spovedească înainte de marea sărbătoare care urmează să vină, Busu a dat un răspuns categoric: „Nu am față, eu sunt altfel. nu recomand, nu sunt eu genu; nu am ce căuta, să mă iertaţi”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță.

Citește și: Ea este ”Busu” de la Baza 95 Aeriană Bacău

Ce vești bune le-a dat românilor despre vreme

Florin Busuioc, alias Busu, a dat cele mai așteptate vești despre vreme, și anume, că în weekend ne așteaptă temperaturi de vară.

„Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o sa fie și niște ploi prin Nord-Vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea Sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde.

Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu, în direct, ”La Măruță”, spre fericirea prezentatorului, care a exclamat:

”Busu, să-ți dea Dumnezeu sănătate”, a spus, la final, Cătălin Măruță.

Ce spun reprezentații ANM

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, a afirmat la Digi24 că vremea va încălzi semnificativ zilele următoare, explicând și motivul pentru care se produce creșterea bruscă a temperaturilor.

”Va veni o masă de aer cald din Nordul Africii, astfel că la sfârșitul săptămânii se vor depăși 25 de grade în multe zone. Duminică vor fi 30 grade Celsius în sud, ceea ce înseamnă temperaturi mai ridicate cu 7 – 8 grade față de normalul perioadei”.

Chiar și așa, în Deltă și pe litoral, vremea va fi mai rece, maximele termice ajungând la 17 – 19 grade.

Nu rata: Pro TV, în atenția CNA-ului. Postul din Pache a fost somat din cauza declarațiilor lui Busu, despre coronavirus