Burlacul de la Antena 1 deja este pus în dificultate. Ce decizie grea este nevoit să ia Andi Constantin: „Este timpul să distrug șablonul”

Publicat: 02/03/2021 | 11:58

Emisiunea Burlacul urmează să intre în casele telespectatorilor vineri, atunci când Andi Constantin va cunoaște cele 25 de tinere care își doresc o relație alături de el. Tot atunci, fosta ispită de la Insula Iubirii trebuie să ia și o decizie extrem de importantă.

Andi Constantin va cunoaște vineri cele 25 de domnișoare care își doresc din tot sufletul să-l cucerească. Cu toate acestea, aventura se va termina din prima pentru 10 dintre ele, pentru că fosta ispită de la Antena 1 le va oferi un trandafir roșu numai celor 15 care îl vor impresiona mai mult.

Deși este sceptic în cele ce urmează, Andi Constantin este pregătit să iubească din nou și să o ia de la capăt alături de femeia cu care va simți că se potrivește.

Andi Constantin vrea să se îndrăgostească

După ce a suferit enorm în urma relației neîmplinite cu Hannelore de la Insula Iubirii, relație în care a pus suflet și a ajuns să se îndrăgostească, Andi este pregătit să-și găsească sufletul pereche. A trecut demult peste bariera pe care Hanne a pus-o în viața lui și acum este mai puternic și mai stăpân pe deciziile sale, așa că de-abia așteaptă marea întâlnire cu cele 25 de domnișoare.

”E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul. Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!”, spune Andi Constantin.