Burlacii-vedetă de la Exatlon au atacat ”în haită” bunăciunile din club!

Publicat: 17/12/2019 | 23:00

Burlacii-vedetă de la Exatlon au atacat ”în haită” în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Capitală. ”Lupul” Giani Kiriță și divorțatul Costin Gheorghe au făcut senzație printre domnișoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. În timp ce fostul dinamovist a preferat blondele, fratele Elenei Gheorghe și-a încercat norocul la o brunetă focoasă. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe foștii concurenți de la ”Exatlon” Giani Kiriță și Costin Gheorghe în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Capitală, BOA – Beat of Angels Bucharest, acolo unde cei doi burlaci au ales să se distreze alături de câțiva prieteni. Atât fostul ”câine roșu”, cât și fratele Elenei Gheorghe au profitat din plin de ieșirea nocturnă. Ca doi ”prădători feroce”, foștii concurenți de la ”Exatlon” au făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos. (NU RATA: AMNA, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE LA 5 LUNI DE LA DIVORȚ)

Giani Kiriță și Costin Gheorghe, „raid” în BOA

Au atacat ”în haită”

După ce și-au făcut ”încălzirea” cu câteva pahare, Giani și Costin au atacat ”în haită” în momentul în care atmosfera din club a devenit electrizantă. Fostul star al echipei din Ștefan cel Mare a pus ochii pe o blondină tatuată, iar, după câteva minute de tatonări, tânăra a fost ”capturată”. La scurt timp după ce s-a anturat cu blondina, Giani Kiriță și-a făcut ”talentul” în ale dansului și i-a demonstrat sexoasei companioane că poate concura cu succes la ”Dansez pentru tine”. Planul a părut să funcționeze: la un moment dat, Giani și blonina au schimbat numerele de telefon. (VEZI ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN PROCESUL DINTRE CORNEL GALEȘ ȘI FIII ILENEI CIUCULETE)

Giani Kiriță, mișcări de balerin cu o blondină tatuată

În tot acest timp, nici Costin Gheorghe nu a stat cu mâinle în sân. Fratele Elenei Gheorghe s-a apropiat de o focoasă brunetă. Ca un veritabil gentleman, acesta a tratat-o așa cum se cuvine pe tânără. A comandat de la bar un pahar cu băutură și a servit-o pe sexoasă. Împreună cu Giani, aceștia au ciocnit, presupunem, pentru o seară de milioane. Burlacii-vedetă de la Exatlon și bunăciunile din club au petrecut pe ritmurile amețitoare ale muzicii până în zorii zilei. (NU RATA: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO)

”Lupul” Giani Kiriță și divorțatul Costin Gheorghe, în ”acțiune” la BOA

Costin Gheorghe a divorțat în secret!

Costin Gheorghe a reușit să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, până acum câteva luni, când a ieșit la iveală că a divorțat de mama fetiței lui. Numai familia şi prietenii apropiaţi au ştiut despre despărțirea celor doi.  (NU RATA: DE CE I-A PĂRĂSIT HOROSCOPISTA AMALIA PE MATINALII RĂZVAN ȘI DANI?!)

„Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi, timp de cinci luni de zile, cât am fost eu la Exatlon, a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Mi-a plăcut tot ce mi-a povestit Ema şi oricum nici nu mă aşteptam la altceva din partea Adrianei.

Să vă spun ceva interesant, poate de necrezut pentru unii. Nu am mai vorbit niciodată despre asta. Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema. Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele de divorţ după 30 de zile, cum e procedura.

Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru. Adriana îmi este prietenă, noi ne sunăm zilnic pentru Ema şi întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine la fel cum ştiu că va face şi ea dacă eu voi avea nevoie de ajutor”, a declarat Costin Gheorghe, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România.

Fostul dinamovist a făcut schimb de numere de telefon cu sexoasa blondină

Mama lui Giani Kiriță vrea să-l vadă însurat pe fiul ei

Niculina Ivan, mama fostului fotbalist, își dorește să-l vadă din nou la casa lui pe fiul ei, cu o femeie iubitoare, care să îl respecte. De altfel, a mai povestit ea, Giani Kiriță i-a promis înainte să plece la filmările pentru „Exatlon” că o să se gândească serios la însurătoare. (VEZI ȘI: GIANI KIRIȚĂ A ÎNCERCAT SĂ COMBINE O SEXOASĂ CU MIȘCĂRI DE BALERIN!)

”Îi zic să se stabilească la casa lui. O să fie mult mai bine așa, are o stabilitate. Nu-mi place că e singur! El mi-a promis asta înainte să plece la «Exatlon», că o să se gândească să se însoare. Acum nu are o iubită stabilă, pentru că a avut doar relații pasagere în ultima vreme”a povestit Niculina Ivan.

A debutat în anul 1997

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)