Bunicul Luizei Melencu îl atacă pe Alexandru Cumpănașu: „Spune-le câți bani ai putut să furi!”

Publicat: 02/08/2020 | 11:35

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, l-a atacat dur pe Alexandru Cumpănașu. Iată ce a avut de spus bărbatul despre unchiul Alexandrei Măceșanu. 

Stelian Iordache susține că vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata lui și că Alexandru Cumpănașu a fost „un profitor” al situației declanșate de disparația celor două adolescente de la Caracal. 

Bunicul Luizei Melencu a scris pe o rețea socială mai multe mesaje în care îi aduce acuzații grave unchiului Alexandrei Măceșanu

„Spune-le câți bani ai putut să furi!”

„UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI. DECI S-AU FACUT JOCURI, PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCTII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI ÎN CAZUL LUIZA”, a scris bărbatul.

Zilele trecute, bunicul Luizei Melencu a făcut alte afirmații dure despre Cumpănașu: „AGENTUL 007 CARE STIE TOT, DAR NU SPUNE NIMIC CONCRET”, ”RUSINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL DE A SPALA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANASU!” sau ”SPUNE-LE CETATENITOR CÂTI BANI AI PUTUT SA FURI DIN BANUL PUBLIC, LAUTARULE”.

Familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule care îi aparțin lui Gheorghe Dincă, unul dintre ele fiind chiar autoturismul pe care acesta l-a folosit anul trecut pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi s-a judecat pe 23 iunie, în prezenţa inculpatului şi a familiei Luizei Melencu.

Monica Melencu, mama Luizei, a declarat că motivul pentru care au hotărât să conteste decizia de valorificare a mașinilor deținute de Gheorghe Dincă este că aceastea încă mai pot constitui drept probe.

„Doamna avocat a aflat. A făcut o contestaţie şi să vedem dacă va fi aprobată. Dânsa crede că era un mijloc de probă în care se mai poate găsi ceva. E a doua oară în care mă întâlnesc cu el. Mi-e groază, mi-e greu să-l văd. E încă o dovadă că se vrea muşamalizarea cazului, ceea ce am gândit de la început”, a declarat mama Luizei.

Foto: Inquam Photos