Bunica lui Ruby a cedat: ”E un blestem!” Ce se întâmplă în casa artistei? ”Se încurcă, se îmbârligă, își înfășoară picioarele… ”

Publicat: 29/02/2020 | 10:41

Este cunoscut faptul că Ruby este o mare iubitoare de animale, așa că nu miră pe nimeni că locuința îi este umplută de patrupede. Cee ace o cam deranjează pe bunica ei. ”Pentru mamaie e un bluestem să trăiască printer atâtea animăluțe”, spune Ruby.

Invitată la „Stăpânii vedetelor” – emisiune prezentată de Andra Trandaş, la Antena Stars, Ruby dezvăluie că are nouă animale – cinci câini și patru pisici. Doar bunica ei suferă, pentru că-s prea multe. “Pentru mamaie e un blestem să trăiască printre atâtea animăluţe, nu o provocare. Se roagă în fiecare zi la Dumnezeu să le găsesc stăpân, să îi dau, să îi eliberez în natură, să fac ceva cu ei numai să nu îi mai vadă. E foarte supărată”, declară Ruby. (CITEȘTE ȘI: RUBYINA REGINĂ, PE MANELE BALERINĂ! BRUNETA A ÎNCINS ATMOSFERA, ÎN TIMP CE PEPE O SORBEA DIN PRIVIRI ȘI IUBITUL O PIPĂIA PE FUND)

“De când a venit Sachin acasă, ne-a ros pereţii, peretele de la intrare, cel de pe hol, scările. El nu îşi face încă nevoile afară şi stăm cu scutece peste tot. (…) Trei dintre ei ştiu să facă afară, dar Picolina şi Sachin nu încă, sunt încă mici şi fac pe scutece. Şi în felul ăsta îi întărâtă şi pe ceilalţi prin casă. Nu ştiu ce să facem noi cu atâtea animale, şi mamaie mă întreabă… Dar asta e viaţa noastră, altfel nici nu ne-o putem imagina. Eu nu aş putea să trăiesc fără ei”, continuă artista.

Ruby are un sprijin de nădejde

Ruby are însă un sprijin de nădejde. “Robert iese cu ei afară. Ieşim şi împreună, dar mie mi-e foarte greu să fac faţă. Înainte mă descurcam cu doi, era OK şi cu trei, dar acum nu se mai poate. Obligatoriu îi ţinem pe toţi în lesă, se încurcă, se îmbârligă, îţi înfăşoară picioarele… Mi-aş dori din tot sufletul ca toţi oamenii din lume să înţeleagă că animalele nu sunt ale nimănui. Eu sunt de părere că ei sunt în responsabilitatea noastră. Ei ştiu ce înseamnă dragostea adevărată şi iubirea necondiţionată şi emoţia, iubirea şi energia pe care ţi-o transimte un căţel… Sunt convinsă că şi un copil mai face chestia asta… (NU RATA: FILMĂRILE +18 CARE AU BULVERSAT-O PE RUBY. REACȚIA EXCLUSIVĂ A VEDETEI: ”NU-MI VINE SĂ CRED…”)

Eu nu cunosc sentimentul, de asta îmi raportez toată dragostea la copiii mei. Ei sunt copiii mei! Şi mi-aş dori ca toată lumea să iubească animalele, dacă nu cu tot sufletul, măcar cu o parte a sufletului lor şi să îşi găsească aşa, un loc mic, pentru că dacă toţi am adopta câte un căţel, câte o pisică, lumea asta ar fi mult mai fericită”, încheie dezvăluirile Ruby.