Bunica Andreei Bălan trece prin momente cumplite în timpul pandemiei de coronavirus: „Suferă și ea…”

Publicat: 08/04/2020 | 10:30

Bunica Andreei Bălan este foarte afectată de divorțul nepoatei sale de George Burcea. Femeia de 87 de ani are o relație extrem de apropiată cu artista și a aflat de ruptură de la televizor.

Șocată de primirea acestei vești, femeia a sunat-o pe Andreea, dar și pe fiica sa, Valeria (nr. mama Andreei) pentru a afla dacă informațiile sunt adevărate. Deși bunica ei i-a zis să se mai gândească dacă vrea să divorțeze, dar cântăreața nici nu a vrut să audă.

„Bunica Andreei, cea de lângă Ploiești, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Că satul este mic, lumea vorbește, e curioasă, vecinii îi pun multe întrebări și ea… suferă și ea de nefericirea Andreei. Ea l-a îndrăgit foarte tare pe George.

Bunica merge des la București să-și vadă strănepoatele, merge Andreea după ea cu mașina sau mama Andreei și o ia și o duce la București. Bunica ei mai speră ca nepoata ei și George să se împace. Andreea încearcă să o protejeze, să nu îi arate că suferă, nu îi povestește tot ce s-a întâmplat între ea și George, dar ea mai află de la televizor.

Andreea și bunica ei au o relație foarte apropiată, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacanțele și le petrecea la ea, la țară, la curte”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru Ciao.

Divorțul, amânat de pandemie

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la tribunal imediat ce pandemia va lua sfârșit. Acum, Ella și Clara au rămas în grija Andreei care le crește împreună cu o mână de ajutor din partea mamei sale. George Burcea, trece să le viziteze ocazional, însă în contextul pandemiei actuale vizitele s-au rărit.