Bunesele de pe Insta. Atenție, imagini interzise cardiacilor!

Publicat: 12/02/2020 | 23:15

Începând de astăzi, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, lansează o nouă provocare pentru cititori. ”Bunesele de pe Insta” va fi noua rubrică în care vă vom prezenta cele mai sexy românce, care fac senzație în mediul online. Fără teama de a da greș, putem spune că reprezentantele sexului frumos din țara noastră au cu ce se lăuda. Așa că v-am pregătit o GALERIE FOTO de-a dreptul demențială. Atenție, imagini interzise cardiacilor! Urmează hot-topul despre care va vorbi România întreagă. (CITEȘTE ȘI: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA) 

Instagramul a devenit, într-un timp extrem de scurt, foarte popular printre internauți. Iar româncele frumoase și sexy și-au dat seama că aici e locul unde pot ajunge rapid cunoscute. Astfel că au început să facă senzație în mediul virtual, în ipostaze de infarct. Drept dovadă stau pozele – strict interzise cardiacilor – care au primit o mulțime de aprecieri. (NU RATA: VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”)

Mai jos, v-am pregătit doar o primă parte a hot-topului format din bunesele care, pur și simplu, au înnebunit Instagramul. Sexy-româncele au strâns la secțiunea ”followers” extrem de multe persoane și asta se datorează, fără îndoială, și pozelor incendiare pe care le postează.

Natasha – #online influencer!

Se ghidează după zicala: O imagine de sine puternică și pozitivă este cea mai bună pregătire posibilă pentru succes.” Posesoarea unui fizic răvășitor, Natasha a reușit într-un timp extrem de scurt să strângă nici mai mult, nici mai puțin de 139.000 de urmăritori.(CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Natasha – #online influencer!

Intră AICI pentru topul celor mai tari postări de pe Insta!

Diana – #Everything you can imagine is real

O brunetă cu un fizic răvășitor, care pare să fie lipsită de inhibiții. Se joacă cu obiectivul aparatului de fotografiat asemenea unui model profesionist. Sexoasa brunetă se poate lăuda că este urmărită de peste 48.000 de persoane.(VEZI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Diana – #Everything you can imagine is real

Contul ei de Instagram a fost practic “sufocat” de urmăritori! Cine este “vedeta de pe Insta”?!

Mădălina – #Romanian Super Woman

Un model de fashion care se laudă cu un trup demențial, 100 % natural. Pozele de pe profilul tinerei vorbesc de la sine, iar cea mai bună dovadă a senzualității stă în numărul trecut la secțiunea ”followers”, 29,2 K.(NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ…)

Mădălina – #Romanian Super Woman

Denise – #Model&Brand ambassador

O blondă care răvășește mințile reprezentaților sexului tare cu frumusețea angelică cu care a înzestrat-o ”mama natură”. Tânăra nu duce lipsă de admiratori, peste 37.000 de persoane o urmăresc  în mediul virtual.(CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Denise – #Model&Brand ambassador

Raluca – #Bad girl

O brunetă extrem de senzuală, care pur și simplu face ravagii în mediul virtual. Aproximativ 30.000 de persoane urmăresc cu mare interes activitatea tinerei în mediul online. Și ea are cu ce se lăuda…. un fizic de-a dreptul senzațional.(VEZI AICI: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)

Raluca – #Bad girl

Silvia– #Avid traveler

Dacă urmărești contul seoxasei blondine înseamnă că ai o inimă tare. Fiecare postare a tinerei este de-a dreptul incendiară. Posesoarea unui trup năucitor, tânăra nu ezită să se lase fotografiată în cele mai incitante ipostaze. Nu-i de mirare că are peste 50.000 de urmăritori.(NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Silvia- #Avid traveler

Jessica – #Personal trainer

De-a dreptul HOT. Așa putem caracteriza pozele de pe profilul tinerei. Se mândrește cu un fizic bine lucrat la sală, iar formele sale sunt și mai bine conturate de tatuajele pe care le afișează în toată splendoarea lor.(NU RATA: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Jessica – #Personal trainer

Teodora – #Happy life 

Nu-i de mirare că se mândrește cu o viață frumoasă și se pozează în cele mai exclusiviste locații. Are un trup de zeiță, care răvășeste mințile bărbaților instantaneu. Atenție, pe profilul tinerei, conținutul este de-a dreptul incendiar.(CITEȘTE ȘI: COSTUMELE DE BAIE LE-AU JUCAT FESTE… VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)

Teodora – #Happy life

Claudia – #To be happy!

Nu ai cum să nu te bucuri atunci când descoperi pagina de Instagram a brunetei. Model de succes, Claudia pare să știe cum să jongleze cu aparatul de fotografiat. Peste 67.000 de persoane urmăresc cu interes activitatea bunesei.(VEZI ȘI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL! PRIMELE IMAGINI CU NOILE ”DOTĂRI”)

Claudia – #To be happy!

Livia – #Dancer&Model

O blondină cu trăsături fantastice, care se mândreste cu o viață sportivă. Iar acest lucru se distinge perfect pe trupul său bine definit. O pagină de Instagram în creștere, puțin peste 11.000 la secțiunea de ”followers”. Dar e, în mod clar, loc de mai bine…(NU RATA: VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”: CONDUCE UN BENTLEY DE UN SFERT MILION €, POARTĂ LA MÂNĂ UN RICHARD MILLE (DUBIOS) ȘI…)

Claudia – #To be happy!