„Bunăciunea” de la „Puterea Dragostei”, acuzată că i-ar “sparge” mariajul unui afacerist

Publicat: 30/04/2021 | 23:36

Andra Volos, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, este acuzată că ar încerca să „spargă” mariajul unui om de afaceri din București. În prezent, situația ar fi mai mult decât complicată. După ce ar fi călcat strâmb, bărbatul s-ar fi reîntors la familie. Însă șatena nu i-ar da deloc pace și l-ar „teroriza” cu mesaje. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unei povești spectaculoase, dar și o înregistrare cu vedeta, într-o ipostază care lasă loc multor interpretări.

Andra Volos a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a concurat la “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În prezent, șatena a ajuns la peste 500.000 de urmăritori pe Instagram și, cu siguranță, este dorită de mulți bărbați. Ea ar avea, însă, în prezent, potrivit unor surse, ochi pentru unul singur. Însurat și cu trei copii. Acest lucru nu ar fi contat pentru tânără, care ar fi început o relație cu el.

“Bunăciunea” de la “Puterea Dragostei” i-a sucit mințile?!

Pe celebra adresă pont@cancan.ro au ajuns detalii incredibile despre modul în care Andra Volos ar încerca să “spargă” casa omului de afaceri din București, însurat și cu trei copii. Orbit de fumusețea și de formele ex-concurentei de la “Puterea Dragostei”, bărbatul ar fi uitat că are acasă o familie și ar fi început o relație extraconjugală. Potrivit informațiilor primite de noi, tânăra i-ar fi sucit, pur și simplu, mințile, iar afaceristul ar fi cheltuit sume impresionante de când a început legătura. (VEZI ȘI: GAZDA EMISIUNII „PUTEREA DRAGOSTEI”, LUATĂ CU SALVAREA DE ACASĂ)

Andra Volos, fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

După un timp, soția omului de afaceri ar fi aflat că este „tradusă” și ar fi făcut tot posibilul să o întâlnească pe cea care risca să-i distrugă mariajul. Într-un final, ar fi întâlnit-o, iar Andra Volos ar fi încasat o bătaie pe care nu o va uita niciodată. După o perioadă, bărbatul ar fi realizat că are o familie și a încheiat relația cu “bunăciunea” de la “Puterea Dragostei”. Șatena ar fi, însă, obsedată de el și nu l-ar lăsa deloc în pace. L-ar asalta cu mesaje și i-ar cere cu disperare să revină lângă ea.

Omul de afaceri, alături de soție și doi dintre copii

Leșinată, întinsă pe scări

CANCAN.RO a intrat, totodată, în posesia unor fotografii cu omul de afaceri din Capitală și familia lui. Dar și a unui filmuleț cu Andra Volos, care lasă loc multor interpretări. Ex-concurenta de la “Puterea Dragostei” apare întinsă pe scările unui imobil din București, îmbrăcată sexy, semn că revenea, cel mai probabil, de la o petrecere. Ipostaza în care se afla nu este însă deloc asemănătoare cu cele în care apărea în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Andra Volos, într-o ipostază care lasă loc multor interpretări

Așa cum am mai precizat, povestea este complicată. Rămâne de văzut ce va alege, în cele din urmă, omul de afaceri. Să revină la Andra Volos, care, potrivit surselor, nu s-ar afla la prima „tentativă” de a „sparge” un mariaj, sau să rămână alături de soția sa și de cei trei copii.

Andra Volos: “Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”

În ianuarie, Andra Volos anunța pe o rețea socială că are o relație cu un bărbat misterios, despre care nu a oferit detalii.

Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet. (NU RATA: MĂSURI DRASTICE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. CONCURENȚII ȘI PREZENTATOAREA, “CARANTINAȚI” ÎN TURCIA?!)

În cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, cu care a continuat relația și în afara competiției. Dragostea lor nu a ținut foarte mult, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, șatena a anunțat că are un nou iubit. Motivul separării ar fi însă chiar omul de afaceri însurat și cu trei copii, amintit mai sus.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.