Bucurie uriașă pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a ținut să se afle de la ea: „Eu și soțul meu..”

Publicat: 16/12/2019 | 18:23

Bucurie uriașă pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a ținut să se afle de la ea și a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

Adelina și Virgil și-au dorit să îmbine utilul cu plăcutul, așa că au plănuit să deschidă, împreună, o afacere. Cei doi au visat, de multă vreme, la un magazin de bijuterii de lux, iar proiectul lor ar prins ”viață”. Magazinul din buricul Capitalei și-a deschis, astăzi, porțile, iar cei doi sunt în culmea fericirii. (CITEȘTE ȘI: CE AVERE ARE ADELINA PESTRIŢU? VEDETA A FOST DESEMNATĂ „CEL MAI BUN INFLUENCER DIN ROMÂNIA”)

”Intotdeauna mi-am dorit un business de familie in care impreuna cu sotul meu sa dezvoltam si sa fructificam pasiunea noastra comuna. ?
Iata ca astazi pe Radu Beller 23A am deschis portile magazinului nostru de ceasuri si bijuterii cu diamante @eda.watches, unde abia asteptam sa va intampinam cu sampanie, macaroons, ceasuri de colectie, exclusiviste si diamante de super calitate”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

Virgil și Adelina și-au deschis un magazin de bijuterii

Ar avea de ales între prezentator și jurat

După o binemeritată pauză, Adelina Pestrițu pare extrem de hotărâtă să revină pe micul ecran. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, vedeta s-ar afla în negocieri avansate cu Antena, dar și cu Kanal D. Mai multe zvonuri din piața media susțin că acesteia i s-au făcut două super-oferte.

Din câte se pare, oferta celor din Antenă a fost postul de prezentatoare a noului show matrimonial ”Mireasa”, care ar urma să înceapă la Antena 1. Iar cei din Kanal D i-ar fi propus vedetei postul de jurat la celebra emisiune ”Bravo, ai stil!”. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU, ÎN GRAȚIILE IULIEI ALBU, PE COVORUL ROȘU: ”BRAVO EI, A REUȘIT ACEST LUCRU!”)

Pentru că are experiență, fiind prezentatoare mult timp la Kanal D și beneficiază de o imagine extrem de puternică – a ajuns chiar până în Los Angeles, pe covorul roșu, la „Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”, alături de vedete mondiale, cum ar fi Kim Kardashian și PINK –  Adelina Pestrițu ar avea parte de contracte financiare extrem de avantajoase. Iar decizia de revenire pe micul ecran ar urma să fie bine foarte cântărită de aceasta.

Dacă va bate palma cu Kanal D, Adelina are toate șansele să o jurizeze pe Andeeea Tonciu. Potrivit surselor noastre, bruneta va participa la următoarea ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Din câte se pare, Andreea Tonciu ar vrea să demonstreze tuturor că are stil atunci când vine vorba de fashion.